Baconlindad rödspätta med pesto och mozarella

Vi kör väl en till "Eftersom allting blir godare med bacon" va? Blev så sugen på fisk när jag skrev gårdagens rödingsinlägg, så jag köpte ett par rödspättafiléer.
 
 
Per person: Lägg 4 skivor bacon på en bit plastfolie. Lägg två rödspettefiléer omlott ovanpå baconet "åt andra hållet" (dvs: gör inte som jag som fick baconskivorna på längden när jag skulle rulla... Då håller det inte ihop så bra. Så blir det när man får hjärnsläpp) och klicka sedan på 2 tsk pesto och bred ut denna. Lägg på två skivor mozarella och rulla ihop allt till en rulle. Ta sedan bort plastfolien. Kör i ugnen ca 10 minuter150 grader. Höj sedan temperaturen till max och slå på grillen några minuter så att baconet får färg.
 
Sen en sallad (ruccola, tomat, det som blev kvar av mozarellan och strimlade sockerärtor) till det. Det går ingen nöd på mig idag :-)
 

Kommentarer
Lillgarden säger:

Gott!

Svar: Oh yes! Det var super. Testa :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-01-12 | 18:18:10
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback