Baconlindad rödspätta med pesto och mozarella
Vi kör väl en till "Eftersom allting blir godare med bacon" va? Blev så sugen på fisk när jag skrev gårdagens rödingsinlägg, så jag köpte ett par rödspättafiléer.
Per person: Lägg 4 skivor bacon på en bit plastfolie. Lägg två rödspettefiléer omlott ovanpå baconet "åt andra hållet" (dvs: gör inte som jag som fick baconskivorna på längden när jag skulle rulla... Då håller det inte ihop så bra. Så blir det när man får hjärnsläpp) och klicka sedan på 2 tsk pesto och bred ut denna. Lägg på två skivor mozarella och rulla ihop allt till en rulle. Ta sedan bort plastfolien. Kör i ugnen ca 10 minuter på 150 grader. Höj sedan temperaturen till max och slå på grillen några minuter så att baconet får färg.
Sen en sallad (ruccola, tomat, det som blev kvar av mozarellan och strimlade sockerärtor) till det. Det går ingen nöd på mig idag :-)
Kommentarer
Lillgarden säger:
Gott!
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Trackback