Ett stycke salladsfat

Jag gillar att servera sallad på stora fat, hellre än att blanda allt i en skål. Det ser mycket godare ut, och det är lättare att få lite av allt när man tar sallad.
 

Är dessutom väldgt nöjd med den lilla urgröpningen för salladsbesticken. Eller så kan man använda fatet som fruktfat och låta en klase vindruvor hänga över kanten.
 
 
Jag har verkligen fastnat för det där prickiga! Jag blir glad av prickar!

Kommentarer
Ann-Sofi MATSAFARI säger:

Prickigt är nice:) Din sallad också!

Svar: ....enligt principen "allt blir godare med Parmesan" :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-02-27 | 18:34:47
Bloggadress: http://matsafari.matmolnet.se
Anonym säger:

Riktigt läckert!!! Å så ser jag fram emot vad du mer kan hittap på efter din inspiration från indiskas dukning :-D KRAM

Svar: Tack Therese :-)Kram
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-03-03 | 21:01:40
Bloggadress: http://lurans.blogg.se
Linda/Candygirl säger:

ja men så fiffigt. Och fint. Du kan du!

Svar: Ibland så :-) Men det känns bra. Jag börjar mer och mer kunna bestämma över slutresultatet, och det gillar jag!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-03-04 | 17:40:07
Bloggadress: http://www.candygirl.nu

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback