Ett stycke salladsfat
Jag gillar att servera sallad på stora fat, hellre än att blanda allt i en skål. Det ser mycket godare ut, och det är lättare att få lite av allt när man tar sallad.
Är dessutom väldgt nöjd med den lilla urgröpningen för salladsbesticken. Eller så kan man använda fatet som fruktfat och låta en klase vindruvor hänga över kanten.
Jag har verkligen fastnat för det där prickiga! Jag blir glad av prickar!
Kommentarer
Ann-Sofi MATSAFARI säger:
Prickigt är nice:) Din sallad också!
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Anonym säger:
Riktigt läckert!!! Å så ser jag fram emot vad du mer kan hittap på efter din inspiration från indiskas dukning :-D KRAM
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Linda/Candygirl säger:
ja men så fiffigt. Och fint. Du kan du!
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Trackback