Django

Är hemma från jobbet även idag. Nån form av influensa utan den tillhörande förkylningen? Ömma leder, febrig och huvudvärk. Men underligt nog så har näsan slutat rinna (peppar peppar).

I onsdags - när jag var frisk - var Mia, Niklas och jag och såg Django. Om ni inte har sett den redan så kan jag verkligen rekommendera ett litet biobesök. För detta är definitivt en sån film som ska ses på bio.
 
 
Utspelar sig i amerikanska södern ett par år innan inbördeskriget bryter ut. Med andra ord en hel del slavhandel och svinerier. Leonardo Di Caprio gör en alldeles lysande tolkning av ett riktigt jävla äckligt svin.

Har en känsla av att denna kommer att vara lika klassisk som Pulp Fiction om några år.
 
Ha en riktigt fin vecka! Och gå på bio :-)

Kommentarer
Linda/Candygirl säger:

Hmmm Pulp Fiction gillar inte jag. och inte Tarantino heller... Undantaget Kill Bill då förstås, som är grymt bra i ordets rätta bemärkelse.

Svar: Jag har inte sett så mycket Tarantino (kollar inte så mycket på film öht). Det är Kill Bill och Pulp Fiction som jag har sett. Och nu Django. Gillar alla - men de är konstiga. Så klart. Det är ju lite signifikativt för Tarantino :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-02-04 | 08:23:58
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Therese säger:

Näää är du med okry, hoppas det går över fort. Jag har bara feber å är piggelin i övrigt, mysko. Får vänta å se vad det blir av det... Å tackar för filmtipset, låter sevärt brukar ju lita på din smak då den ofta samannfaller med min egen... KRAM KRAM!

Svar: Jo men nu är det på rätt köl. Det blir jobb imorgon. Ingen feber. Ingen huvudvärk. "Bara" influensalederna kvar.
Hur sjutton kan man vara "piggelin med feber"? Når tempen över 37,5 på mig så är jag i princip döende :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-02-04 | 18:53:12
Bloggadress: http://lurans.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback