Kunde så klart inte hålla mig!

Lite nya julgranskulor blev jag ju ändå tvungen att handla. Så nu tror jag att samlingen har passerat fyrahundra stycken. Men vad sjutton. Det är ingenting jämfört med kvinnan i en dokumentär jag såg på TLC häromkvällen. Hon hade 165 (!!!) stycken julgranar inne i sitt hem. Och hade spenderat $400.000 på granarna och pyntet. Då kände jag mig helt plötsligt väldigt sparsmakad i mitt julfirande :-)
 
 
Dessa kulor hittade jag på Indiska. Jag ville ha något mer blankt och glittrande. Något som ljusar upp. Fejkade granar är ofta så mörka tycker jag. Har jag tur finns det flera kvar så jag kan shoppa flera på mellandagsrean - för nästa år blir det nog en ljus gran igen.

Kommentarer
Linda / CandyChristmas säger:

Mycket vacker...

jag har letat sån där pärlgirlang som du har på bilden. Fast jag letar i limegrönt. Ska vara till juldukningen. Men jag har gått bet. Bara guld, silver och rött... Svart har jag sedan tidigare, men det ska jag inte heller ha... grönt hade jag tänkt mig. Nåja... det får bli en annan lösning.

Svar: Letar du till jul eller till nyår? Ska nog in på dollar en sväng imorgon så om det är till nyår kan jag kolla om jag hittar?
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-12-22 | 10:44:01
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/
Ulla säger:

På tal om att inte kunna hålla sig. Det blev whiskeygravat, har men en pappa som gillar whiskey så har man! Dessutom måste jag ju prova om jag gillar ditt recept bättre än det jag använde för 10 år sedan...
Dessutom då apelsingravat och traditionellt gravad lax och inlagd sik och fiskpaté och...
Tror att vi inte kommer att hungra i år heller.

2013-12-22 | 11:26:42
Bloggadress: http://jouluni.blogspot.fi
lillgarden.blogg.se säger:

Snygga kulor!

2013-12-22 | 12:07:41
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/
FlizanLizan säger:

Hejsan

Sugen på en ny header eller design? Klicka då in på min blogg eller min portfolio för mer info. http://flizanlizan.blogg.se/portfolio

2013-12-22 | 15:27:57
Bloggadress: http://flizanlizan.blogg.se
Nilli säger:

Superfin. Jag förstår helt grejjen! Jag köper alltid nytt pynt varje år, trots att jag har en ordentlig samling, jag med. Jag har nog inte 400 kulor (än), men jag ska ta och räkna när jag packar undan julen, det hade varit kul att veta! Jag skänkte bort i princip alla mina plastkulor (mellan 100-200 tror jag) när jag flyttade in hos CJ, så nu är det bara glaskulor i samlingen...

Jag har "bara" haft 4 julgranar som mest, i min etta, så jag ligger också i lä mot kvinnan med 165 granar! Men hade jag haft råd (och plats) hade jag lätt haft en 50 stycken i alla fall! ;)

2013-12-22 | 16:11:09
Bloggadress: http://ximasbynilli.blogspot.se/
Nilla Tankebubblor säger:

♥ Ha en skön helg! God Jul önskar Nilla. ♥

Svar: Detsamma Nilla :-) Ha en riktigt fin jul!! <3
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-12-22 | 17:14:23
Bloggadress: http://tankebubblor.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback