Julklappstips: Till den som stickar eller virkar

Ofta är det en farmor eller mormor som stickar. Och ofta har man absolut inte den blekaste aning om vad man ska köpa till dem, herregud de har levt ett helt liv och har ALLT. Men häromdagen såg jag en riktigt fiffig sak som de kanske inte har, nämligen en hållare för garnnystanet som hängs på handleden. Sen finns det ju en massa yngre människor som stickar också så klart :-)
 
 
En bekant till mig är en sån som stickar. Och drog således fram stickningen när vi satt ett gäng i soffan och snackade på lördagkvällens middag. Med en jättefiffig garnhållare. Jag minns hur mammas garnnystan alltid rymde när hon stickade och rullade iväg över golvet. Med en sån här hållare slipper man det.
 
Fästet mellan själva hållaren och armbandet är... hmm... nu vet jag inte den tekniska termen, men den kan snurra åt alla håll och fastnar inte upp. Riktigt smart.
 
Om någon blir sugen: Just denna kommer från en tillverkare som heter Lacis. Googla på Wrist Yarn Ball Holder så kommer det massvis med träffar.

Kommentarer
Jul hos Linda säger:

Smart! Det skulle jag absolut kunna önska mig, riktigt störande när nystanen rullar runt på golvet :)

Svar: Det såg verkligen skitsmart ut. Sen kunde man trycka ner stickorna i mitten av nystanet så rymmer inte stickningen om man är en sån som stickar på bussen och liknande.
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-12-03 | 11:00:20
Bloggadress: http://julhoslinda.blogg.se
Helena - amelia.se säger:

Grymt smart! Tack för tipset, den skulle min mor älska. Hon stickar jämt och det finns inte en tv-stund från uppväxten som inte ackompanjerats av stickljud

Svar: Visst är den fantastisk? Den är så smart att jag nästan önskade att jag stickade haha!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-12-04 | 17:51:39
Johanna (Johannas julblogg) säger:

Vilken smart idé!

Svar: Den är skitsmart :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-12-04 | 21:02:36
Bloggadress: http://johannasjulblogg.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback