Inspiration: dukning

Igår satt jag och gick igenom bilder i mobilen och hittade denna härliga dukning. Minns inte riktigt i vilken butik jag tog bilden men av rulltrapporna i bakgrunden på bild nr 2 skulle jag gissa att det var på P.U.B
 
 
Jag gillar när man kombinerar porslin. Inte allt från samma serie utan kombinerar olika serier, strukturer och färger och skapar något enhetligt men livfullt. Om jag hade obegränsat med pengar så skulle jag köpa Matteusporslinet. Alltså det röda på bilden. De vita skålarna med rönnbär är också fantastiskt snygga. De väcker dock "försöka göra själv på keramiken"-djävulen i mig. Jag menar... Målningen är ju inte så avancerad så det borde gå...
 
 
Att ha kökshanddukar istället för servetter är vid det här laget en modern klassiker. Snyggt som attan och väldigt juligt eftersom de flesta kökshanddukarna brukar ha röda mönster. I kombination med kuddarna i grov säckväv (se översta bilden) som besticken lutar emot och träskärbrädan vid varje plats så blir det rustikt och vackert på samma gång.
 
Vill du se fler inspirerande dukningar? Gör ett besök hos Helena, hon har varit och spanat in Royal Copenhagens årliga kändis-julduknings-special.

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback