Ägg, ägg, ägg!

Ingen som följer Tomtens Dotter har väl missat att jag gillar det där med ägghalvor. Det är så himla gott och finns alltid med på den första tallriken på julbordet. Och på den andra. Förmodligen även på den tredje. Sen går man i kylskåpet under kvällen och hugger ett ägg lite nu och då.
 
Här kommer en liten påminnelse om tre olika varianter på ägg från receptarkivet. Samtliga är värda att ta en plats bland julbordets obligatoriska (?) räk- och majonäsägg.
 
Lax- och sparrisägg. Klicka HÄR för recept
 
Ägghalvor med romröra. Klicka HÄR för recept.
 
 Detta recept publicerades för bara några veckor sedan.
Laxröra och en klick rom. HÄR återfinns receptet.

Kommentarer
Sara på Vardag.nu säger:

Ägghalvor äter jag mycket hellre än omelett på julbordet, även om omeletten med svampstuvning är guuuudomlig och det jag är uppväxt med på julbordet. Ägghalvor kommer på påskbordet ;) Men i år blir det nog ägghalvor på julbordet också. Inga spejsiga som här dock - bara majo och dill ;)

Svar: Vi kör både och haha... Ugnsomelett med kantarellstuvning. Mums :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-12-18 | 19:22:13
Bloggadress: http://vardag.nu
irma frisör och makeupartist! säger:


Hej!
kika gärna in på min blogg om frisör livet. Här kan du läsa om allt ifrån hårvårds tips och produkter till härliga jul/nyårsuppsättningar och nya trender!

Välkommen

2013-12-18 | 21:37:55
Bloggadress: http://granboms.blogg.se
Therese Bjärstig säger:

Gahhh nu fick jag beslutsångest, tänkte göra mina vanliga plus en variant av dina, men nu får det kanske bli två av dem... ;-P varför begränsa liksom?! :-D

Svar: Förlåt? ;-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-12-19 | 17:40:21
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Tess säger:

Haha det är så sjukt med ägghalvor! Jag äter också massa....och gärna några sent på lvällen och varför inte till frukost! Jag äter ju massa ägg året om men just dessa är så speciella att det nästan blir bk om dem ;))

Svar: Hos oss också! Gud nåde den som tar mer än sin beskärda del till frukost. Idag har jag varit och shoppat till juldagsfrukosten. Rosa champagne :-) Hoppas att mamma fattar piken och köper löjrom!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-12-19 | 19:21:27
Bloggadress: http://www.seenbytess.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback