13:e december - så firar jag lucia

God morgon! Idag är det lucia (vilket knappast är någon nyhet). Dagens tema i Jessicas julutmaning handlar om hur vi firar lucia. Hmm. Jag firar inte lucia på något speciellt sätt faktiskt. Förut hade vi alltid luciatåg i matsalen på jobbet, men inte längre. Och när man inte har några barn så blir det inga charmiga småbarnståg heller.
 
 Luciatåget på Nyhetsmorgon, TV4
 
I Göteborg ska man slå världsrekord i Luciatåg. Klockan 16:30. Det största i världen. Vet inte riktigt hur många deltagare som krävs för att få ihop världens hittills största luciatåg, men det måste vara mååååånga deltagare. TV4 sänder live på webben från kl 16.30
 
Själv kommer jag att fira Lucia med Smaug. The Hobbit på bio är planen för kvällen. Önskar er alla en riktigt fin lucia!
 
Detta är inlägg nr 13 i Jessicas julutmaning.

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback