Toast 2.0

Jag älskar kolhydrater. Pasta. Potatis. Och bröd. Jag skulle nog kunna nöja mig med en "vanlig" måltid i veckan, och därefter leva på schyssta mackor. Toast är en stor favorit och i perioder går toastjärnet varmt i mitt kök.
 
 
Senast blev det toast med pesto och mozzarella. Sallat, tomat, sockerärtor och den återstående mozzarellan gjorde det till lite mera mat. Salladen fick några stänk Crema di balsamico för att inte bara göra mig mätt, utan också lycklig. Till det ett par skivor parmaskinka. Lite mer måltid än de vanliga ost- och skinktoasten helt enkelt :-)
 
Hur piggar du upp dina toast?

Kommentarer
Henrietta säger:

På min toast kan det finnas en god salami, västerbottensost, eller tunt skuren grillad kycklingfilé med dijonmajjonäs, men nu måste jag hitte på nåt nytt då jag inte kan äta majjonäs längre!
Oj... Nu blev jag hungrig.. E dags för nåt gott efter förmiddagens städning av balkongen inför hösten! Må så gott å trevlig helg!

Svar: Ahh äggen ja. Hur är det som i fettfri majonäs? Är det fortfarande ägg där? Men å andra sidan så är det ju bara en massa tillsatser...
En vinegrette på olivolja, citron och dijon? Skaka i en glasburk så att det blir riktigt tjockt. Och så har du det till toasten istället för att låta det gå med i toastjärnet?
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-08-31 | 11:56:02
Therese Bjärstig säger:

Mumma! Här brukar jag sätta på en stark god senap å bacon är inte heller fel... Och gör man som du en sallad til lså tycker jag det är en fullgod middag! Har tagit upp kantareller å ska testa att göra en svamptoast i järnet i morgon tänkte jag, får se om det blir ok el ej... Ha en fortsatt fin helg ,antar dina päron är på besök och du har fullt upp med att installera din skänk :-D KRAM

Svar: Kantareller och wästerbotten........ Mmmmmmmm...... JA!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-08-31 | 15:21:23
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Henrietta säger:

Fettfri majjo är det ägg i. Gjorde en vinigrette i dag på det du skrev, utan citron men med balsamvinäger! Gott! :-)
Tack för tips! Ta hand om dig!

Svar: Inga problem :-) Kul att du gillade det!!!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-09-01 | 19:54:24
Olivia säger:

Oj, oj, oj det där såg riktigt smarrigt ut! Jag piggar upp min grillade ostmacka med att doppa den i ketchup. Jag vet hur vidrigt det låter, men det är sådan härlig comfort-food!

Svar: Äh det låter väl inte så hemskt? Eller gör det? Nu gillar jag inte ketchup, men om man gör det så är det väl toppen? :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-09-02 | 00:17:08
Bloggadress: http://ljuvajul.blogg.se
jennie pluggar i los angeles säger:

OHH MUMS!

2013-09-15 | 23:16:40
Bloggadress: http://jsjolin.blogg.se
FrökenTV, bloggen om tv och film säger:

gott

2013-09-15 | 23:17:44
Bloggadress: http://efji.blogg.se/
Johanna säger:

ååh vad gott!
Bloglovin-byte? :)

Svar: HejDet där med bloglovinbyte har jag aldrig förstått mig på. Om du gillar min blogg får du gärna följa den via bloglovin, eller på annat sätt. Och om jag gillar din så följer jag dig. Oavsett om du följer mig eller inte. Men jag kommer så klart att spana in din blogg i helgen :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-09-18 | 22:14:34
Bloggadress: http://nannna.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback