#GoEmma

 
16.00 hoppar Emma Green-Tregaro VM-final. Oavsett hur det går så har hon verkligen satt färg på mästerskapet. Jag applåderar Emmas och Moa Hjemners enkla, men ack så effektfulla, sätt att protestera över Rysslands nya antigaypropagandalagar. Att sprida budskapet att kärlek inte är fel.
 
Jag håller alla tummar jag har (två stycken om jag ska vara noga) för en lyckad final och höga höjder. Emma är en mästerskapshoppare och brukar höja sig ett snäpp när det gäller. Har hon flyt så kan det leda till en medalj (även om det nog kräver att någon i toppskiktet gör bort sig)
 
#GoEmma
 
PS: Läste igår att Jelena Isinbajeva backat från sitt -i mina ögon- korkade uttalande häromdagen med följande kommentar: "jag är emot all diskriminering av homosexuella" och att allt tydligen hade att göra med att engelska inte är hennes modersmål. Hon måste VERKLIGEN fila på sin engelska om hon tror att "it's disrespectful to our laws and our people" betyder "jag är emot all diskriminering av homosexuella". (KÄLLA)

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback