Planering: Boka julresan NU

Vet du vart du ska fira jul? Bor du, som jag, långt ifrån firandet? Då är det hög tid att shoppa biljetten - i alla fall om du själv vill styra över när du ska åka, och slippa betala en förmögenhet för biljetten.
 
 
SJ släpper sina lågprisbiljeter 90 dagar före avgång. Så det är alltså NU det är dags att boka resan. Jag bokade just min resa hem till familjen i Kramfors och fick betala 290 kronor. Helt överkomligt. Så boka din resa du med. Gör det. Gör det nu :-)

Kommentarer
Helly säger:

Sv: Ungefär lika löjligt mycket som det smakar gott. Hi hi hi ;)

Insåg för ett tag sedan att jag inte vet var vi ska fira jul!!! Men då det varit mycket fläng senaste åren tror jag det blir jul i huvudstaden så då behöver vi inte boka resa. Ganska skönt faktiskt. Om det nu blir så...

Svar: ...och å andra sidan så gissar jag att man hellre färdas med bil när man är en familj inklusive julklappar? Det skulle jag ha gjort i alla fall... Åhh idag har jag botaniserat i julpynt och kokböcker. Dammig nu. Och trött.
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-23 | 11:18:28
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com
Amandas jul säger:

Aaaah, Erika! Vet inte vem jag ska vända mig till så vänder mig hit....vet du varför julswappens blogg är borta?? Jag har väntat och längtat i flera månader och nu ser det ut som att det inte blir något i år :(

Svar: NEJ! Fan. Vad tråkigt. Jag har ingen aning om varför, men jag antar att det betyder att det inte blir någon swapp i år. Om ingen annan tar tag i det. Ska vi göra slag i saken? Kanske en miniswapp med fyra adventspaket istället för dagliga paket?
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-23 | 15:11:04
Bloggadress: http://amandasjul.blogg.se
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Har aptråkigt då jag har en hals som snart tar död på mig så jag kör en sista bloggkoll innan det blir tidig date med sängen i förhoppning om att jag vaknar kryare i morgon... ska kolla igenom och planera lite julbak tänkte jag, så nu ska här letas recept! KRAM

Svar: Nilssons förkylningshäxa!!! Ok!?
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-23 | 17:15:00
Bloggadress: http://lurans.blogg.se
Victorias Jul säger:

Kommer du från Kramfors? Vad roligt då är vi från nästan samma ställe =)

Svar: Japp. Eller Lunde om vi ska vara noga :-) Får man vara nyfiken och fråga vart du är ifrån?
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-24 | 14:19:18
Bloggadress: http://victoriajul.blogg.se
Victorias Jul säger:

Jag kommer från Junsele, men bor i Sollefteå nu =)

Svar: Ett stenkast bara :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-24 | 20:52:04
Bloggadress: http://victoriajul.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback