På dumburken ikväll: New Girl firar jul

Kollar ni på New Girl? Jag tycker att det är en kul serie - men det blir aldrig av att jag kollar på det. Det krockade nämligen med ChockyWockyDooDah förut när det sändes på fredagar. Och nu kommer det att krocka med Hela Sverige bakar.
 

Men ikväll är det tydligen julavsnitt på New Girl. Så känner ni för lite amerikansk jul så slå på TV4 kl 21. Själv slår jag på 7:an och kollar in bakningen :-) 

Kommentarer
Fisan säger:

Ah! Tack för påminnelsen! Dämn, då måste jag jobba på nu! Gillar också för övrigt New Girl, men jag tycker att den tappade stinget lite någon gång i mitten på 2:a säsongen. Aja, tack hur som helst!

Svar: Skynda skynda jobba jobba heja heja :-) :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-20 | 19:36:02
Bloggadress: http://rdetbarajageller.blogspot.com
Leo säger:

Jag tittar aldrig på TV och känner därför inte igen de ovan nämnda programmen. Men Seindeld har jag på DVD. Kanske tar ett avsnitt ikväll bara för att det är fredag. :)

Svar: Mmm Seinfeld är kul. Så till på det. Och en fredagswirre :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-21 | 07:16:32
Bloggadress: http://leoscookie.wordpress.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback