Mörka kvällar, ljusa lampor

 
Denna lampa skulle jag vilja ha på min uteplats. Enligt föreningens regler får vi nämligen inte installera eluttag, så man får hitta andra lösningar.  Just nu kan man tävla om nedanstående lampa på Hildas Hem och jag vill vinna. Så det så.
 


Kommentarer
Emma - 24 december säger:

Sv: Absolut! Spellistan kommer dyka upp lite nu och då under hösten, ända fram till jul :-)

Svar: Goodie :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-02 | 17:27:17
Bloggadress: http://tjugofjardedecember.webblogg.se/
Helly säger:

Sv: Visst var det så att det alltid fanns nått hus i grannskapet som vägrade städa undan. Som om den 7-armade ljusstaken var en vanlig ljuskälla även i april månad. Underbart med er granne som ändå tog kraft och fick undan det. Jättekul! Tycker jag du ska skriva inlägg om.

Ja, plommonmarmelad med citron och ingefära (håller tummarna inför fredag ;)) tänkte jag. Vad tror du om det? Känns som du har god erfarenhet av marmeladkokning :)

Och att ha tomtar framme året runt, det har väl alla! Eller...?? ;)

Svar: Hehe de tog sig ju inte kraft - det var hennes mamma som städade när de var på besök... Nja jag skippar nog det inlägget. Ska ta och skriva ner ett annat nostalgiinlägg snart istället.
Plommon, citron och ingefära låter super! Jag vet att när jag gjorde plommonmarmelad så hade den lite svårt att stelna - plommon är ju inte så pektinrikt. Så shoppa på dig en flaska så att du har i beredskap. Förhoppningsvis behövs det ju inte när du har citron i, men man vet aldrig. Eller använd syltsocker :-) Det var evigheter sen jag gjorde plommonmarmelad, har inte gjort det sedan jag flyttade hemifrån. 1998...

Ja fredag ja :-) Ska bli så kul. Precis som du blev jag überglad - men jag blev tyst, stum och tappade talförmågan haha! Du har möjligtvis inte fått en inbjudan till att testa julsnapsen på onsdag också?

Hehe ja, till och med mitt ex (som inte firar jul, och inte ens äger en adventsljusstake) har en solcellslampa på balkongen i form av en tomte. Så det måste verkligen innebära att ALLA har det :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-02 | 21:00:36
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com
Linda/Candygirl säger:

Svar: TACK. Det ska jag absolut testa. Undra om man kan fixa en luciakrona till lucia??? Och sååå korta är dom inte fast jag kapat dom. Dom är nog ungefär som i inlägget i fråga... Så det skulle funka redan nu.

Svar: ...bara det att motivet inte är så septembrigt ;-) Helt ärligt... Efter att ha sett vad du kan göra med lite nagellack så är jag helt övertygad om att en luciakrona inte är några som helst problem för dig ! Dessutom gillar jag grejen med att bygga motivet på genomskinlig lack "utifrån och in" - då blir det ju inte lika känsligt av att naglarna växer heller :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-02 | 21:54:28
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Helly säger:

Tacl för plommontips. Visste att jag kunde lita på dig! :)

Nej ingen snaps för mig tyvärr. Får nöja mig med glögg... Typiskt, jag som älskar snaps :( Igår upptäckte jag norsk snaps. Inte illa alls faktiskt. Annars har det bara varit svensk i och dansk tidigare.

Svar: Attans. Hade ju hoppats på att de snappat upp att du är snapsare oxå...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-02 | 23:05:19
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com
martina säger:

godmorgon! allt bra? :)

2012-09-03 | 05:47:02
Bloggadress: http://martinaolsson.myshowroom.se
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Ha ha joooo men jag håller nog med, på webben helt ok, liksom dollars som är ett specialvaruhus, men inte i vanliga butiker ännu, då tjatas julen ut i förtid.... Ska dock iväg nu å kika på en fejköppenspis till altanen, vore grymt med en sådan att hänga julstrumporna på ;-D KRAM

Svar: Ja det vore toppen. Moderna hus saknar ju annars oftast en naturlig strumphängningsplats...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-03 | 09:29:45
Bloggadress: http://lurans.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback