Ja!

Gårdagens bröllop gick som det skulle. Båda sa "ja" vid rätt tillfälle så nu är de gifta. Vigseln hölls i Sorunda kyrka, och därefter lunch i en församlingsgård intill. En medeltidskör, A Capella Holmiensis, sjöng ett par låtar. Jag ser fram emot deras julkonsert!
 

Mina Converse funkade så klart finfint till outfiten, även om Niklas fortfarande är av en annan åsikt. För övrigt börjar denna klänning få ordentlig rutin som bröllopsoutfit. Det är tredje bröllopet jag har den på nu. Sen har även Petra haft den på ett bröllop också. För övrigt: vigseln var kl 12 på en ort som verkligen är långtbortistan räknat från mig. Jag var tvungen att gå hemifrån 09:40, för att sedan möta mina vänner på pendeln 10:09. Det kändes väldigt skumt att knalla omkring och vara uppklädd till tänderna i tunnelbanan ensam en lördag morgon. Det kändes som att jag var ute på en riktig "walk of shame"
 
Hem och förstärka sminket, spraya håret, måla naglar. Byta till min alldeles underbara världens snyggaste klänning som jag är så sjukt snygg i och som jag bara längtat efter att använda. Ni kanske minns den HÄR? Sen var det dags att ge mig av till middagen. Lyckades aldrig fånga någon bra helfigursbild, men jag lovar: Converse funkade lika bra till den :-) Jag lyckades dock fånga en mycket nöjd brudgum. I alla fall på bild.
 

Jävla klänning. Det är INTE skönt med tyll som är hård och kantig och ondskefull. Vanligtvis brukar det ju vara en mjuk och sladdrig underkjol med en påsydd tyllkant längst ner. På denna klänning - för att skapa massvis med volym - så är hela underkjolen i tyll. Vilket betyder att den är påsydd där överdelen möter själva kjoldelen. Det är VASST. Det kändes som att sömmen var gjord av ståltråd. Trots att jag hade nylonstrumpbyxor och dessutom FÖRSÖKT göra det lite mer bekvämt genom att ha en trikåkjol under så blev jag tvungen att gå hem och byta om. Tur att jag bara hade 10 minuters promenadväg hem. Det blev alltså kvällens tredje klänning. Den får ni ingen bild på dock.
 
Nu blir det underklänningsshopping. Annars kommer klänningen enbart att bli en väldigt snygg garderobsvärmare, och så vill jag inte ha det!
 
PS1: Flemming är tyvärr inte en hane. Det betyder att Flemming lägger ägg. Flemming är en korsspindel. Korsspindlar är giftiga. Korsspindlar kan bitas. Flemming ska DÖ!
 
PS2: Kan du knyta en slips?

Kommentarer
Ulla säger:

Snyggt, Converse funkar helt fint.
Och jo, en slips kan jag knyta :)
Kan inte Flemina flytta?

Svar: När Flemming var en man tyckte jag att det räckte med en flytt. Nu känns döden bättre... Anticimex nästa...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-03 | 11:09:17
Bloggadress: http://jouluni.blogspot.com
Fisan säger:

Måste säga att jag asdiggar din prickiga klänning. Jag är så inne på prickar nu... vill hitta en cremefärgad blus med svarta prickar.
Såklart jag kan knyta en slips! Men inte min man... hur gick det till?

Svar: Jag ska skicka en länk till dig när jag kommit hem. Påminn mig om du inte fått någon...prickigt är kul. Man blir glad :-) Nä vad är det med karlar och slipsar egentligen? Pappa lärde mig, för han tyckte att det är sånt som jag borde kunna...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-03 | 11:16:26
Bloggadress: http://rdetbarajageller.blogspot.se/
Fröken Nattfrost säger:

Snygging ^2!
Ja, jag kan knyta slips - men bara om slipsen sitter på mig själv och jag sedan får flytta över den till den som ska använda den. :)

Svar: Tack :-) Hehe och jag kan bara knyta den på benet så att jag ser vad jag gör...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-03 | 13:45:23
Bloggadress: http://www.nattfrost.se
Ann-sofi MATSAFARI säger:

Två skitsnygga klänningar! Och en snygg du också självklart!

Svar: Tack :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-03 | 15:03:12
Bloggadress: http://matsafari.matmolnet.se
Jessica säger:

Men alltså jag dööör vilken snygg klänning. Blev lite kär - assnygg! Rosa är ju lite av en favvofärg... =)

Svar: Tack :-) jo jag vet ju sen tidigare att du och rosa har en liten crush... Det var faktiskt denna klänningen som var inkörsporten till tyngre saker för mig...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-03 | 17:27:39
Bloggadress: http://julilaloland.blogspot.se/
Linda/Candygirl säger:

Åh jag gillar verkligen båda klänningarna. Helt i min stil. Vad är det egentligen för tryck på den övre? geishor? Hur som helst : LOVE IT

Och ja, jag kan knyta slips. Med en busunge som har använt mycket slips har jag ju blivit tvungen att lära mig. Fast just nu är han i en icke-slips-period...

Svar: Tack :-) Hey det är ju MIN klänning. Så då måste det ju vara döskallar, eller hur :-) Det rosa är fjärilsvingar, och sedan är fjärilens kropp en döskalle.
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-03 | 19:31:12
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Emelie - Jul i Tomteverkstan säger:

sv: Åh va härligt! Alltid roligt att plocka fram det sista som finns i flaskorna, så spännande (och förvånande!) vilka smaker och märken man hade :) Och vilken tur du har som utrustat dig med glöggtokiga vänner i alla fall, mina är varken jul- eller glöggtokiga! :P

Svar: Mmm men nu börjar det tunnas ut i glöggskåpet... Har bara lite Blossa11 kvar, och den var jag inte så förtjust i.... Så det är dags att shoppa!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-03 | 21:02:58
Bloggadress: http://julitomteverkstan.blogg.se
Anonym säger:

Busvisslar!!!! Men du vet väl om att det anses oartigt att var snyggare än bruden, för hon måste ha varit super HOT HOT HOT om du var så där HOT ;-)

Svar: Hej du anonyme :-) Man tackar för komplimangen! Bruden var jättefin. Och med en av de snyggaste klänningarna i mannaminne!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-04 | 08:10:33

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback