Italiensk smörgåstårta
- Blanda alla ingredienser till grundkletet och dela upp det i två skålar.
- Blanda i 0,5 dl Pesto Rosso i den ena skålen grundklet.
- Riv parmesanosten på den fina delen av rivjärnet. Blanda rivet med den andra hälften grundklet.
- Bottna ett fat med två längder gladpack, smörgåspapper eller något annat som gör att man inte kladdar ner fatet när tårtan ska fyllas.
- Varje botten består av 1,5 skiva landgångsbröd. Bred ut hälften av tomatröran, på med nya brödskivor (tänk på att lägga skarven omlott) och bred på hälften av parmesanröran. På med nya brödskivor och resten av tomatröran. På med de sista brödskivorna och resten av parmesancremen - denna ska täcka sidorna också.
- Garnera tårtan med gurkskivor på sidorna och godsaker kryddat med fantasi på ovansidan.
ja nu blev det rätt i inlägget iaf !! TACK! men när jag loggar in på julbloggar.se och fyller i allt som behövs för att lägga till min blogg så går det inte att klicka på spara-knappen sedan. what's up with that? testat på en rad olika datorer också... hur konstigt som helst...
nä alltså jag fyller i alla fält, inga problem, sen trycker jag på spara, eller försöker, men iiiinget händer. har mailat iaf, så får se om jag kan få hjälp på nå vis..
Oh my, så gott detta låter, kommer definitivt att testas till någon av sommarens haltanfester, när vi kan ha invigningsfesten vette tusan, har specialbeställt ett långbord och två bänkar, och snickaren har ju så fullt upp med annat så det kan dröja, men som plåster på såren fick jag kassvis med kantareller i går, så jag ska inte klaga ;-P Hoppas du kryat på dig och att ingefäran bet även på dig <3 KRAM