God!

 
lovade ju att återkomma när jag smakat årets Blossa. Den var god. Men det har varit en lååååång dag så ni får vänta på bilder och mer utförligt berättat. Trött nu. Sova.

Kommentarer
Ulla säger:

Bra att den var god, jag var mycket skeptisk när jag såg vad det handlade om. Nu får jag bara hoppas att Alko tar in av den.

Svar: Heja Alko! Och jag får avvakta din recension av L&P sen :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-08 | 06:55:48
Bloggadress: http://jouluni.blogspot.fi/
Victorias Jul säger:

Vad kul att den var god. Tror du den kan vara nåt för oss som inte direkt gillar glögg ? Jag och mamma försöker varje år att lära oss att dricka glögg så på jul dricker vi alltid en flaska.

Svar: Ja vet du det tror jag faktiskt. Köp en flaska och smaka den först rumstempererad. Då känner man mest det fräscha, nästan hälsosamma, smaken. Sen kan du pröva att värma den. Inte het, bara varm.
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-08 | 09:10:23
Bloggadress: http://victoriajul.blogg.se
Johanna säger:

Vad roligt! ja den verkar rätt så god, så jag hoppas den är det i verkligheten också. Vad spännande att få vara med och smaka ett sånt mingel! Det är ju verkligen ingenting man säger nej till direkt :)

Svar: Jag gillade den mycket. Lätt och fräsch, men ändå glöggig :-) och det var så klart jättekul att få vara med! Hoppas på ett år till :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-08 | 10:06:25
Bloggadress: http://arildsdottir.blogg.se
Maries strålande jul säger:

Jag ser fram mot ditt reportage! Själv kommer jag inte att köpa glöggen då jag inte gillar ingefära men tur att smaken är olika.

Svar: Nej jag minns att du sa det. Lite som jag kände med förra årets eftersom jag inte dricker kaffe...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-08 | 15:48:14
Bloggadress: http://julen.gladers.net

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback