Belgiska våfflor
-
Blanda alla torra ingredienser.
-
Blanda de blöta ingredienserna förutom äggvitan. Blanda sedan ihop allt till en smet
-
Vispa äggvitan hårt och vänd ner i smeten.
-
Smörj järnet. Häll en dryg deciliter smet i järnet och grädda i ca 5 minuter. Smörj järnet mellan varje omgång våfflor.
Våfflorna pudrades med florsocker, och serverades sedan med blåbär och lönnsirap. Men jag kan även tänka mig att det är gott med stekt bacon till :-)
Långfrukost är så mysigt och gott :)
Det bästa med helgen:) Den härliga frukosten man har tid och ro att smälla i sig.
Mmmums! Våfflor liksom! Hurra för det!
Vi brukar ha sådana frukostar vi med, hos oss brukar det bli amerikanska pannkakor med blåbär i
Ska bums spana in ellos då ;-D
Och du, gör massa belgiska våfflor, de som blir över är apgoda att rosta på kvällen eller dagen efter å äta som smörgås *tips*
KRAM
ÅH mysfrukost. Det är bland det bästa med helgen. Och så lördagmiddagen förståss...
Svar: Gött med senappi! HAde jag bott i Estockholmo hade det varit Munchkin och senap för hela slanten =D