Barnpanelen testar nya alkoholfria Blossa

 
Det är bra att omge sig med likasinnade. Igår var jag och Eva och keramikade. Eva hade med sig sina barn, Leo som är 6 år och Lucas som är 4. Shit vilka duktiga killar! Sen kan man fundera... Har de möjligtvis umgåtts med mig för mycket? För helt plötsligt, ur ingenstans så säger Lucas "Jag vill ha GLÖGG!" Man skulle nästan kunna tro att jag har varit med och uppfostrat dem... Det roliga är att de faktiskt förknippar mig med glögg.
 


Som tur var fick vi med oss en flaska av den nya alkoholfria Blossan i fredags. Och på ovanstående bild kan ni även spana in den nya designen. Alla "vanliga" glöggar följer ovanstående design, medan de i höga, smala flaskor ser ut som tidigare. Årgångsglöggen är som vanligt i den knubbiga flaskan med ny design varje år.
 
Saxad beskrivning från blossa.se: Blossa alkoholfri är baserad på vin, vilket gör att den behåller sin karaktär även efter att alkoholen har avlägsnats. För att runda av smaken tillsätts sedan druvjuice och socker. Slutligen kryddas den med vår klassiska kryddblandning.
 
Vi fick provsmaka även denna i fredags och jag tyckte att den var helt okej. Men det som betyder något är ju vad målgruppen tycker som är det viktiga. Vilken tur att jag hade två villiga försökskaniner till hands :-)
 
Så här tyckte de om glöggen: "Toppen!" "Supergod!" och slutligen "Jag vill ha mera glögg". Jag tolkar det som ett bra betyg, och passar härmed deras utlåtande vidare till er. Denna glögg kommer att finnas både på systembolaget och i matbutiken, och är ett bra alternativ även till vuxna som av någon anledning vill undvika alkohol, eller som helt enkelt gillar lättglögg bättre.
 
Leo och Lucas börjar förresten bli rutinerade glöggprovare vid det här laget. Så HÄR tyckte de förra gången de fick testa. Tack för hjälpen, grabbar!

Kommentarer
Maries strålande jul säger:

Vad bra att killarna gillar den!

Svar: De är bra, grabbarna :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-09 | 21:21:52
Bloggadress: http://julen.gladers.net
HANNA - Deck the halls säger:

Måste verkligen köpa mig en sån flaska lite närmare jul! Tror det kommer passa mig som handen i handsken. Brukar koka egen glögg på saft och glöggkryddor, men i år tror jag att jag ska testa denna och Blossas apelsin-lättglögg först och främst. Och gillar jag av någon anledning inte dessa får jag väl försöka orka koka en egen i år igen ;)

Svar: ...och det ena behöver ju inte utesluta det andra. Har du testat tinktur? En liten flaska som man köper på apoteket som snabb glöggsmaksättare. Det räcker att bara tillsätta lite medan man värmer vinet, saften eller vad man nu baserar det på.
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-10 | 00:46:53
Bloggadress: http://deckthehalls.blogg.se
Fröken Nattfrost säger:

Ser fint ut, den nya designen alltså. :)
Längtar efter glögg... men väntar nog till november i alla fall. :)

Svar: Mmm folk säger ju det. Jag tillhör den skara som inte nödvändigtvis ser glögg som en j julig dryck, snarare en kall årstidsdryck :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-09-10 | 07:46:30
Bloggadress: http://www.nattfrost.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback