Vem blir årets julvärd?

Oj vilken härlig kväll vi hade igår. 9 glöggsorter, 8 personer i testpanelen, 7 sorters kallskuret. 6 sorters julmust, 2 chockerande resultat och 1 potatisgratäng. Och en såndär liten människa som inte fick smaka, utan fick nöja sig med nappflaska. Jag har en del roliga protokoll (Japp. Seriöst värre) att gå igenom nu innan jag delar med mig av resultatet till er. Tills dess tänkte jag filosofera lite om årets julvärd.
 
SVT frångick ju traditionen med "varannan damernas" förra året i och med att Kalle Moréaus följde direkt efter André Pops (den lilla raringen) så nu borde det väl bli en brud i rutan? Så vad finns det för SVT-profiler att tillgå då?
 
 
Jag sätter mina pengar på Karin Hübinette. Gillar henne skarpt. Annars har vi ju Annika Lantz. Även om hon inte är någon tydlig SVT-profil på det viset så dyker hon upp ibland i diverse program. Ebba von Sydow har ju dykt upp i snacket både förra året och i år. Henne ställer jag mig tämligen neutral till. Nej då skulle jag hellre se att de plockar upp Johanna Westman. Hon förekommer flitigt både som programledare och som lördagskock i Go Kväll. Hon är mysig, och dessutom har hon en tydlig förankring till julen som författare av flera julkokböcker.
 
Vem tror/hoppas du blir julvärd i år?
 
Jo, en sak till: Vi tryckte i oss saffransbullar igår. Jag hade ju Kramforsbullar i frysen sedan tidigare. Men istället för att hälla glasyr på dem så penslade jag dem med smält smör och rullade i socker. Åh herregud så gott det blev. Testa dem. Och för din egen skull: ge mitt recept ett försök. Niklas har en pappa som är konditor - trots det sa han att det var de godaste bullarna han ätit i hela sitt liv. Det ni. Det kändes bra för mitt ego ;-)
 
Ha nu en riktigt skön start på veckan!

Kommentarer
Melody säger:

Kollade in bullreceptet.... suck ... suck ..jag som minuterna innan
bestämt mig för att ha en sockerfri vecka!
Kanske kan vänta till söndag och bjuda Far på dem!
Ha en bra dag!
kram Melodys matte

Svar: Hehe, ja men så här: Om du handlar ingredienserna nu. Bakar på söndag. Så har du ju nästan uppfyllt veckan om du njuter en liten bulle på söndag kväll?
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-05 | 09:21:03
Bloggadress: http://Melodyshihtzu.blogspot.se
Jenny säger:

Jag tror faktiskt att det blir Ebba Von Sydow i år. När brukar dom annonsera vem det blivit?

Svar: Har inte hört något datum i år. Förra året så var det tre dagar före första advent. Antar att det lär vara ungefär vid den tidpunkten i år också.
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-05 | 09:37:56
Bloggadress: http://nikitasplace.wordpress.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback