Orange Ginger Chocolate Chip Cookies
- Rör smör, socker och farinsocker till en krämig smet.
- Tillsätt ägget, apelsinen och ingefäran och rör om ordentligt.
- Blanda de torra ingredienserna med varandra och rör ner resten av ingredienserna.
- Häll ner chokladchips och rör runt.
- Rulla ca 18 bollar av smeten och lägg på bakplåtsppapper, platta ut dem en aning (enklast med lätt fuktade händer). Lämna utrymme mellan kakorna för de växer i ugnen.
- Grädda i 175 grader knappt 15 minuter. Kakorna skall vara sega i mitten och knapriga i kanten.
test
Åh, jag kan kommentera igen... kakorna ser väldigt goda ut!
Oh tack för länken! :)
oh så gott =)
Cookiesen låter mycket lyckade! Gott med ingefära och apelsin! Kram
Morron i stugan! Här har snön vräkt ner i natt så vi fick pulsa i drygt två dm nysnö när vi skulle till dagis, barnen älskade det även om det också var jobbigt ;-) Nu hör jag traktorer å plogbil jobba för fullt, å ja snö ÄR jobbigt, men också väldigt mysigt!
KRAM
Oh den måste jag testa att göra!