Det är inte så illa...

att "bara" äta toast till middag. I alla fall inte när man kan äta tomat/mozarellasallad till. På hemodlade tomater. Japp. De blev röda tillslut :-) Nu är alla tomater inplockade, och kanske, kanske gör jag en tomatmarmelad på de som inte är mogna.

 
Vanliga toast med ost och skinka duger gott så klart. Annars är favoriten gårdagens köttfärssås och Creme Bounjour 4 peppar. Eller naturell philadelphiaost och salsa. Eller chevre, honung och lite hackade valnötter. Finns hur många goda kombinationer som helst.
 
Vad stoppar du i dina toast?

Kommentarer
Jessica säger:

Vi käkade toast till middag i fredags - både gott och lyxigt tycker jag. Vi hade trattkantareller och ost (jag kör på keso) i våra - asgött...eftersom jag precis lärt mig tycka om svamp =)

En annan sak: När jag ska kommentera din blogg måste jag skriva i mina uppgifter VARJE GÅNG även fast jag på hemmets alla datorer kryssat i "kom i håg mig-rutan" - vet du varför det är så?

Svar: Nej jag vet inte. Fick samma kommentar från Therese igår, jag hade inte en susning om att det var så. Men jag har funderat och jag TROR att det är ett fel på de nya blogg.se-mallarna. För jag har själv märkt det hos tex arildsdottir och queen of kammebornia. Alla vi tre använder nya mallar. Ska maila blogg.se och fråga...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-07 | 16:48:01
Bloggadress: http://julilaloland.blogspot.se/
Katarina säger:

Toast med en god sallad till middag är ju toppen!

2012-10-07 | 16:48:41
Bloggadress: http://hovkonditorn.blogspot.com
Katarina säger:

Ja, btw, jag fyller mina toasts ofta med ost, stekt ägg, majonnäs och tomat :)

Svar: Ahhh... Stekt ägg i toast har jag aldrig tänkt på! Det måste provas, jag är en sucker för stekt ägg. Det låter dundergott :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-07 | 16:49:59
Bloggadress: http://hovkonditorn.blogspot.com
Annas Jul säger:

Oj vad sugen jag blev på toast nu, typsikt att maken köpt hem annat gott bröd. Gott med egna tomater, drömmer om det, men blir aldrig av. Sen ser jag fram emot att läsa om en toast med jultoch här i höst ;).

Svar: Haha okej... Så nu har jag en julig toast-utmaning från dig. Sen en julig smörgåstårta-utmaning från Helly. Kräver en del klurande (även om ditt uppdrag känns lättare...) :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-07 | 18:03:28
Bloggadress: http://www.annasjul.blogspot.com
Sanna säger:

Ost, ost, ost. Jag är ostoman, jag gillar att ha bara vanlig hushållsost i mina toastar, gärna så mycket att det rinner ut men det funkar även bra med ädelost, brie och soltorkade tomater.

Svar: Bara ost funkar ju finfint. I alla fall om man har någon krydda. Kom just på att jag glömt att skriva ner pesto-mozarella i inlägget. Brie och soltorkad tomat är ju finfint också.
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-07 | 18:06:27
Bloggadress: http://sannasjul.blogspot.se
Johanna säger:

Förlåt! Klart det finns många hårdrockssångare som kan sjunga. Erkänner mitt misstag =)

Svar: Haha det var en liiiite öm tå som blev trampad på. Men nu är den otrampad igen :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-07 | 20:24:15
Bloggadress: http://johannasjulblogg.blogspot.com
Linda säger:

Haha...caviar och ost räknas väl inte????

Svar: I toast? Det låter läskigt med varm kaviar...?
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-07 | 21:00:46
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Hi hi näe, rymdvarelserna lös med sin frånvaro, men en revisor kan vara nästan lika farlig, blev kvar där i över tre timmar för att lära mig bokföring, vilket omkullkastade alla mina rutiner. Så du må tro det känns gött med glögg å bloggrunda nu, bättre sent än aldrig! ;-D KRAAAAM

Svar: Haha ja revisorer ska man akta sig för. Livsfarliga, de där siffernissarna ;-) Bloggrunda och glögg är en lysande kombo. Själv kör jag the, mörk choklad och Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop (som jag av nån anledning inte sett tidigare - vi får se om jag klarar mig till första reklampausen eller om jag har somnat...)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-10-08 | 19:31:59
Bloggadress: http://lurans.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback