Roséglögg

Fick ett tips i söndags från min syster som jag tänkte passa vidare till er:
 
Gjorde egen glögg igår, på det sista ur rosédunken, det var ganska mycket kvar om jag ska vara ärlig:) Jättegott! Och du vet hur det är; efter behag :) Gjorde ungefär så här; rosévin (en panna) en vaniljstång, en kanelstång, kardemumma, strösocker och rörsocker efter behag. Pannan, ca 2 liter, vart tom :)
 
Tack för tipset älskade syster!
Detta måste definitivt testas! Jag skulle tillsätta lite apelsin också tror jag. Men det låter supergott, och jag MÅSTE testa det :-)
Glöggen på bilden är inte min systers glögg, men något måste ju få illustrera inlägget.
Bilden har jag hittat HÄR, och för den som inte vill koka glögg "efter behag" finns här ett recept också.

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback