KeramIca och positiva nyheter om äppelglöggen från Vinfabriken

Äntligen. 28:e september var jag på keramiken senast. Sen blev jag sjuk i två veckor och satt hemma i soffan och gjorde ingenting. Verkligen INGENTING i två veckors tid. När jag började jobba igen så... Ja, ni vet hur det är... Från 0 till 100 och då är i alla fall jag mer död än levande när man går från jobbet. Har inte orkat gå dit förän igår.
 
Och oj vad kul det var. Även om jag inte egentligen GJORDE någonting. Jag glaserade lite grejer som var klart sen förra gången. Men bara grejen av att vara där igen var välgjörande.
 
Mindre kul var den halvtimmeslånga promenaden hem. Regn... Och när regnet rinner av jackan blir låren väldigt blöta. Ni kan tro att det var skönt att komma hem och slinka i teletubbiedräkten och värma en liten äppelglögg. Har förresten goda nyheter om den.
 
I min tidigare recension avslutade jag med följande rader: Egentligen så är det enda som drar ner betyget att glöggen är beställningsvara. Trots det: denna kommer jag att dricka mycket av i höst och vinter. Men just nu så snålar jag på den flaska jag har - om nån kommer och hälsar på så plockar jag fram någon annan glögg och behåller denna för mig själv :-) Som tur var stämmer inte detta. Eller så här: det stämde när recensionen skrevs. Men nu, efter den 1:a november, så ingår den i det ordinarie (om än tillfälliga) sortimentet på Systembolaget. Nu har den alltså gjort sig förtjänt av den där sista halva stjärnan som saknades för att vara en fempoängare. 
 
 

Kommentarer
Maria säger:

Nu följer jag bloggen med bloglovin ;-)) ha det gott!!! Kram

2012-11-07 | 09:57:06
Bloggadress: http://cupcake.blogg.se
Helly säger:

Skönt att vara tillbaka på topp! Ser med stor spänning fram emot bilder på dina alster. Har en kollega/vän som har en egen keramikstudio och hon jobbar för fullt nu för att färdigställa sin årliga julmarknad. Har missat den varje år men i år ska jag givet gå dit. Du kanske också ska kobinera dina två hobbies; jul och keramik i en julmarknad??
Allt detta testande borde göra att du inte behöver vara rädd för förlågt vätskeintag i alla fall ;) Kul läsning!!

Svar: Ja, jag hoppas på att komma ifrån jobbet i vettig tid imorgon. Då ska jag nog ta en sväng och hämta grejerna, de är förhoppningsvis brända nu... Hmm... Mina alster är ännu på en sån nivå att det kanske blir presenter till mamma. Men det vore ju häftigt att kunna göra om några år :-)
Nej då, vätskeintaget är lugnt haha. Känner mig inte orolig alls på den punkten. Nu: sammanställa glöggprotokoll så att det finns något att läsa här imorgon också.
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-07 | 10:18:31
Bloggadress: http://blogg.amelia.se/julhoshelena/
Sockenvägens Söta säger:

Då ska jag bums ta å skutta till Bolaget å köpa en flarra, för ditt ord är ju lag, så alltså ska det också bakas kramforsbullarna vad det lider *skratt*
Och vilket MINNE du har! Visst har jag en förkärlek till bailys och drack en flaska på en pub i Bryssel själv efter ett vad med bartendern... nu har dock skräcken sedan dess släppt och jag njuter åter igen av denna likör, så vem vet, kaske du kommer överens med minttun vad det lider ;-) KRAM <3

Svar: Haha vilken makt jag har! Intressant :-) Jo, jag kommer nog ganska bra överens med Minttun ändå.. Så länge den är isande kall och dricks ur flaska. Men nu har jag en ny passion. Fireball. Kanelwhiskeylikör som bara är såååå god!!!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-07 | 14:07:00
Bloggadress: http://lurans.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback