Julgranar á la designers

Igår var det dags för ännu ett event. Hotel Birger Jarl hade premiärvisning på sin granutställning. För 9:e året låter de mer eller mindre kända designers klä sin egen gran. Antar att det var mindre kända designers i år, för det var inte nån jag hade hört talas om. Men å andra sidan är jag kanske den mest trendkänsliga människa som går i ett par skor...
 
Om man ska vara ärlig - och kanske lite elak - så var det ganska hiskeliga skapelser som visades upp. Eller var sägs om en gran som dekorerats med post-it-lappar? Eller en gran som var vänd upp och ner? Eller en svart gran formad som en hatt? Eller vad tusan... Vi slänger in en väldigt uppbunden BDSM-gran när vi ändå är igång.
 
Men det fanns en gran som jag gillade, nämligen granen som Denim Demon Jeans hade skapat. Visst... Det är ingen julgran som skulle få bo hemma hos mig, men den var rolig!
 
 
Denim Deamon Jeans är ett familjeföretag som drivs av tre bröder och en pappa. De har samiska rötter och det visade sig i utsmyckningen av granen.
 
 
Här har vi granens skapare i bakgrunden.
 
 
Sötaste små näbbstövlarna gömmer sig under granen. Där får de sällskap av två olika bockar varav en är med deras logga. Men faktum är att det PASSAR på nåt sätt :-)
 
 
Små flaskor akvavit hängde i granen.
 
 
Genomskinliga kulor som fyllts med nitar.
 
Oavsett vad jag tyckte om granarna så var det en väldigt trevlig frukost. Sprang dessutom på Helena/Helly igen. Hon hade hittat åt Sanna, så vi tre fick en trevlig glöggstund när vi spanat klart på granarna :-)
 
Sanna, jag och Helena. Fotot har jag lånat från Helena! 
 
Äntligen lyckades jag och Helena fångas på samma bild, vilket vi kom på i efterhand både efter provsmakningen av Blossan och på julbloggsträffen. Bättre sent än aldrig :-) Tack för trevligt sällskap tjejer!
 

Kommentarer
Anonym säger:

Den granen ääääälskar jag!!! Tack för att du visade detaljbilder <3 Å nu när jag ser dig i pippi tröjan så är jag övertygd om att du skulle älska min nya nattskjorta *ler* Hittade en pippirandig nattskjorta på Kappahl som nästan skulle funka som klänning... Önskar dig en fin 1:a adventshelg <3 KRAM

Svar: Åhhh tack för tipset Therese!! Nu ska jag dit och leta!!!!!KRAM
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-30 | 17:30:51
Linda säger:

Den där BDSM-granen skulle jag bra gärna vilja se... haha...

Svar: Hehe jo... Jag fick tyvärr inga bra bilder på den. Kika in hos Helena så har du betydligt bättre bilder på alla granarna :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-30 | 17:41:46
Victorias Jul säger:

Kanske inga granar man skulle vilja ha hemma, men det kanske inte är meningen heller

Svar: Nej så är det så klart! Men postitlappar och gamla cigarettpaket?
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-01 | 07:47:17
Bloggadress: http://victoriajul.blogg.se
tomtenissansjul.blogg.se säger:

Inte en gran i min smak, men kul med lite julbloggiskorträff :)

Svar: Ja det var jättekul!! Och det är ju inte meningen att granarna ska vara klassiska heller så vad tusan... Det var kul!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-02 | 15:43:23
Bloggadress: http://tomtenissansjul.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback