Torsdagsrecept på fredagstacos som lördagslunchgratäng
Denna gratäng slängde jag ihop för nån vecka sedan på tacoresterna. Blanda ihop köttfärsen och grönsakerna i en gratängform. Tillsätt en burk bönor eller kikärtor från skafferiet om det behövs utfyllnad... Passa på att kolla i kylen om det finns nåt annat passande att slänga i när du ändå är igång... Sen är det bara att toppa med nacochipssmulorna och riven ost. In i ugnen i 20 minuter eller nåt.
Även här brukar vi göra en variant av gratäng på våra taco rester :-D Å nu i helgen blev det tacopizza med massor av nacho rester och ost på toppen, krispigt och gott. Konstiga tillbehör... hm... cachewnötter brukar vi ha i bland eller chilinötter, banan har också testat, liksom mango i bitar. Och en gång var vi utan nacochipsen, blev helt ok med grillchips som substitut ;-P
Ang ljusstaken så var det inte jsut den maken explecit var emot, utan snarare det jag lastade på honom i stort, dvs ett kanstött kockumstvättfat och proslinsfigur, gjutjärnspanna, två ljusstakar, en stor pltburk med knappar... det var svårt för honom att trycka in allt i vårt ena hundbur där bak i bilen, och därav hans suckar och konstaterade att det inte var nått vettigt utan bara "rat", men väl hemma då jag piffar med sakerna kryper det nog oftast fram att det inte är så tokit trots allt ;-D KRAM
Banan är ett måste till tacos :D
Banan!!! jag är öppen för nyheter så det ska testas nästa gång det vankas testa!
Ser riktigt gott ut! vad är det för sås/dressing brevid salsan, den gula?
Jätte fin blogg förresten! =)
Banan mosad med curry, används som sås i tacon. Sååååå gott !