Bloggtips: Linda/Candygirl

Just nu tycker jag inte att ni ska stanna kvar på min blogg. Nej, jag tänkte skicka er vidare till fantastiska Linda/Candygirl. Linda är en superkreativ människa och hon kommer alltid med en massa fiffiga tips och trix. Dessutom jobbar hon som förskollärare och då är det bannemig ingen nackdel att vara fiffig och kreativ - tvärtom.

Eftersom jag har för mig att en del av er som läser här jobbar med barn så vill jag passa vidare några tips som hon har levererat de senaste dagarna. Dels en såndär adventsljusstake i papper som sitter på fönstret istället för levande ljus. Vill minnas att vi hade en sån på skolan där jag gick och att den var hiskeligt ful. Men Linda har lyckats med konststycket att fixa en som är både snygg och hållbar. HÄR kan du se hennes variant.
 
Dessutom har hon skapat en adventskalender med tema matematik för småkidsen. Den kalendern delar hon generöst med sig av och HÄR kan du läsa om den och även ladda ner den som PDF.
 
Och du... Även om du inte har barn och har nytta av de ovanstående specifika tips så tycker jag att du ska knalla dit ändå och spana in hennes julkategori :-)
 
Om jag nån gång får barn så hoppas jag att det finns personal på deras dagis som är av samma kaliber som Linda!

Kommentarer
Linda/candygirl säger:

oj... tackar och bockar.. nu rodnar jag nästan....

Den kreativa förskolläraren :-) sitter just nu och målar spindelmannennaglar (!!!) - en pojke på jobbet önskade det idag. Men först har jag faktiskt slutfört årets kalender. Bara laminera kvar.... haha... snart dags för lucka ett. och så har jag tjuvstartat julpyntet. Imorgon börjar jag på riktigt...ska bli sååå mysigt med julfint. I natt får jag i alla fall sova i röda julhjärtan. Gooos...

kramar till dig och din fina julblogg.

Svar: Äh, strunta i att rodna och räta på ryggen istället, eftersom allt ju är helt rätt och riktigt :-) Spindelmannennaglar? Du är amazing!
Kramar!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-21 | 22:33:30
Bloggadress: http://www.candygirl.nu

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback