Bakning på schemat

När vi hade stora glöggprovarkvällen här så bjöd jag ju på saffransbullar. Niklas blev förälskad och sa att det var de godaste bullarna han hade ätit. Sen gick det ett par dagar, sen ringde han och frågade om jag kunde hjälpa honom att baka. Och det kan jag så klart. Så det står på schemat för kvällen.
 
Nu är det faktiskt bara en enda glögg kvar i skåpet som står kvar oprövad i skåpet. Det var bara en kvarting, så den fick inte vara med på provningskvällen - det var inte direkt lönt att dela den på åtta. Däremot kommer jag att korka upp den i helgen och bjuda föräldrarna på. Så får det va, så får det bli!
 
 

Kommentarer
Amandas jul säger:

Kul att en killkompis (eller vem Niklas nu är) ringer och frågar något sånt! Önskar jag själv kunde få introducera bakning i fler killars liv ;) Vi har inte heller mycket glögg kvar här hemma. Var orolig över att det skulle bli stressdrickande i december men som det ser ut blir nog till att punga ut själv i december om man ska få någon glögg då :)

Svar: Haha ja, för visst är det så att när man väl tagit en mugg så går flaskan åt... Men det finns lite slattar kvar i botten på ett gäng flaskor.
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-14 | 16:39:55
Bloggadress: http://amandasjul.blogg.se
lindahaggstrom säger:

Vi har ännu bara köpt ett fåtal flaskor - men dom har nästan samtliga tagit slut... så nu ska vi köpa mer "på riktigt" inför december.

Svar: Ja det är ju så gott :-) Jag har en massa påbörjade flaskor, så jag tror faktiskt att jag klarar mig rätt bra... Känns skönt . det är rätt tungt att släpa :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-14 | 19:32:58
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Zandra Svantesson säger:

Jag var med i din fina utlottning, men det krånglade när jag skulle kommentera, så jag provade igen lite senare.. Men sen kom den 1:a kommentaren med iallafall, så nu finns det 2st från mig. Ville bara skriva och be dig ta bort en av dem, så du inte tror att jag tänkte fuska :p Kram

Svar: Hej du! Det har bara kommit en, så allt verkar lugnt :-) Kram
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-14 | 21:26:50
Bloggadress: http://zandrasnyadagbok.blogg.se
Zandra Svantesson säger:

Svar: Det är 2st, men den ena kommentaren har ingen bild. Den sista har bild och är postad 14/11 kl 21:19. Innan den kommentaren har "Yara Faris" och "Jenny" kommenterat om att dem vill vara med i utlottningen.. Och innan dem 2 har jag en kommentar till, postad den 14/11 kl 17:11. :p

Svar: Okej, jag ger mig! Tack för ärligheten, det uppskattas :-))
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-14 | 22:04:48
Bloggadress: http://zandrasnyadagbok.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback