Att göra det man är bäst på...

...det gjorde jag i går morse. Nämligen att försova mig. Jag är faktiskt väldigt duktig på det. Väckaren ringde, men jag förstod verkligen inte VARFÖR den ringde på en söndag. Jag stängde därför av den och somnade om. Sen vaknade jag i panik 07:50 och insåg att näe, det är visst måndag ändå. Satan.
 
Upp fort som bara den och in i badrummet. Duscha snabbt, snabbt. Det brukar få en att vakna till. Men nej, tydligen inte. Nu ska jag dela med mig av min enorma livserfarenhet: Folk som är så trötta att man inte kan tänka ska inte utsättas för att saker och ting förändras. Som att saker står på fel ställen tillexempel. Tillexempel hudcreme på tub.
 
[Bildkälla]
 
Det är inte, jag upprepar: INTE gott att borsta tänderna med Nivea Soft. Dessutom undrar jag om det är bra för emaljen att borsta tänderna med mjukgörande creme - kan aldrig vara hälsosamt. :-/ Jag hoppas därför att denna morgon har börjat bättre (detta är ett tidsinställt inlägg). Om någon undrar: Nivean är förpassad till badrumsskåpet där den SKA bo.
 
För att göra detta inlägg lite julrelaterat: Är det någon som känner nån som kan bygga en väckarklocka till mig? En sån som Kalle Anka har i husvagnen på julafton? En sån som rullar upp täcket och fortsätter att snurra och piska en på fötterna? En sån väckarklocka vill jag ha i julklapp.
 
Om någon har några andra, kanske mer realistiska tips på hur man gör för att höra väckarklockan ringa så kan ni gärna berätta dem med.
 
En vecka kvar innan jag drar vinnaren av tomtefamiljen.
Vill du vara med och tävla klickar du HÄR

Kommentarer
Katarina säger:

Du vaknade säkert ordentligt då du borstade tänderna :) Jag har inget bra tips, då jag själv vaknar utan klocka, nästan alltid samma tid. Gäller även på helgerna :) Kanske om du har telefonen längre ifrån dig, så att du måste stiga upp för att stänga av den?

Svar: Jodu. Nog vaknade jag alltid hahaÅh vad avundsjuk jag blir på dig nu. Jag vill också ha en inbyggd klocka...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-13 | 09:27:51
Bloggadress: http://hovkonditorn.blogspot.com
Ann-Sofi MATSAFARI säger:

Förlåt men...HAHAHAHAHA!!!!

Svar: Du behöver inte be om ursäkt. Men lova att inte göra det själv :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-13 | 13:33:07
Bloggadress: http://matsafari.matmolnet.se
Ulla säger:

En som är menad för folk med nedsatt hösel: dynan darrar...

Svar: Smart. Tack för tipset.
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-13 | 21:23:03
Bloggadress: http://jouluni.blogspot.com
Helly säger:

Men kära nån, hur står det till? För mycket glögg nu igen ;)
Satte på en kastrull av "standardglöggen" och tänkte på dig. Insåg att detta är första glaset av vanlig glögg. Gissar att jag ligger några klunkar efter dig med tanke på dina tester. Får skärpa till mig.

Svar: Va? Men lilla hjärtat, nu ligger du efter! Men nu kör du hårt med glöggandet va?

Hehe försova mig är sånt som jag alltid gör. Men när jag inte gör det är jag ändå radiostyrd på morgonen. Som min nyhetskonsumtion tillexempel: På en bra dag alltså... Om jag ser nyheterna kl 0600 när jag är yrvaken hör jag ingenting. Så jag ser dem igen 0630. Då ser och hör jag vissa saker, men jag glömmer att fokusera. Så jag får se dem en gång till kl 0700 och DÅ först går det in vad jag hör. Jag är verkligen helt borta före kl 8 på morgonen. Fattar verkligen ingenting...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-13 | 21:48:04
Bloggadress: http://blogg.amelia.se/julhoshelena/
Helly säger:

ja, det är banne mig synd å skam att jag inte unnat mig mer av denna ljuvliga dryck. Men nu, nu har dammen öppnats ;)

Kan man kalla din åkomma för Morgontrött... ;)

Svar: Bra där! Det är inte hälsosamt att begränsa sig. Morgontrött? Oh ja. Det är bara förnamnet. Lite pinsamt dock, att vara 33 och bete sig som en tonåring. Iaf på den fronten........
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-14 | 08:21:26
Bloggadress: http://blogg.amelia.se/julhoshelena/
Linda säger:

HAHA! Alltså jag dör, dina inlägg är så roliga!
Jag är en sån där äckligt morgonpigg människa så mig får du nog inga sådana tips av. Men min sambo och hans syskon har samma "problem" som du och vad jag vet så har dom väl inte direkt någon lösning på saken ;)

Svar: Haha tack för det. Det är roligt att läsa om, men kanske inte så roligt att uppleva... Det där med att vara morgonpigg förstår inte jag. Men jag hoppas att bli biten av en bacill som gör att jag blir det...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-14 | 09:15:56
Bloggadress: http://julenspyssel.blogspot.com
Jessika R säger:

Om du som jag använder mobilen som väckarklocka så kan du ha olika ringsignaler varje dag (eller byta ofta), och en specifik när man nödvändigtvis inte behöver gå upp. Sedan kan du lägga den på avstånd så att du måste resa dig från sängen för att stänga av den. Och vill du vakna till ytterligare kan du försöka ha kryddor eller nåt som luktar mat, det gör att du blir hungrig och därmed fokuserar på att fixa käk, eller så fungerar det som luktsalt kanske. Som du kanske märker så har jag själv stor erfarenhet i ämnet (har rest mig upp och stängt av klockan i sömnen tom!) och ovanstående funkar faktiskt för mig. Lycka till i ditt utforskande! ;)

Svar: Tack för många bra tips. Det där med olika ringsignaler kör jag med. Men kryddorna var nytt! Det ska jag testa :-) Tack snälla!!!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-11-16 | 22:20:06

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback