Gott i påsk

En vecka kvar till påsk. Normalt sett åker jag hem till norr och familjen, men i år blir jag kvar i Stockholm. Tänkte bjuda hem några vänner på middag på långfredagen och jag har börjat kolla runt lite efter godsaker.


Hittade fina "sunny side up-ägg" hos Mia Öhrn. Foto: Ulrika Pousette Supersöta marängkycklingar som jag hittade i min inspirationsmapp. Inte en susning om vem som tagit bilden, men recept och tillvägagångssätt hittas bland annat hos Husligheter.

Minns även ett år när mamma gjorde chokladägg. Vanliga äggskal som "diskades" och sedan fylldes; först med ett hårt skal av smält choklad, och sedan fylldes med en tryffel med hackade nötter. Därefter slog hon in äggen i färgglad folie och la i en korg. Så gott, så fint men väldigt mäktigt.


Kommentarer
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Äggen såg inte dumma ut... kankse man skulle slå sig på att göra! Bra tips :-D

2012-03-29 | 10:40:30
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Linda/Candygirl säger:

Jag gjorde såna kycklingar en påsk...

http://www.candygirl.nu/2010/03/30/sota-kycklingar/Dom där äggen var fina.. kanske nåt man sklle fixa. synd bara att jag inte gillar att baka.

2012-03-29 | 20:15:45
Bloggadress: http://www.candygirl.nu

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback