Gott i påsk
En vecka kvar till påsk. Normalt sett åker jag hem till norr och familjen, men i år blir jag kvar i Stockholm. Tänkte bjuda hem några vänner på middag på långfredagen och jag har börjat kolla runt lite efter godsaker.
Hittade fina "sunny side up-ägg" hos Mia Öhrn. Foto: Ulrika Pousette
Supersöta marängkycklingar som jag hittade i min inspirationsmapp. Inte en susning om vem som tagit bilden, men recept och tillvägagångssätt hittas bland annat hos Husligheter.
Minns även ett år när mamma gjorde chokladägg. Vanliga äggskal som "diskades" och sedan fylldes; först med ett hårt skal av smält choklad, och sedan fylldes med en tryffel med hackade nötter. Därefter slog hon in äggen i färgglad folie och la i en korg. Så gott, så fint men väldigt mäktigt.
Äggen såg inte dumma ut... kankse man skulle slå sig på att göra! Bra tips :-D
Jag gjorde såna kycklingar en påsk...
http://www.candygirl.nu/2010/03/30/sota-kycklingar/
Dom där äggen var fina.. kanske nåt man sklle fixa. synd bara att jag inte gillar att baka.