Jul i juli?

Men jomenvisst serru. Faktum är att det har varit på tok för lite jul här i bloggen det senaste halvåret. Nu är det jul(i) - och det är ju en riktig julmånad. Det måste väl betyda att man får börja så smått? Jo, så är det. Så måste det vara!
 
Faktum är att jag ska på julfest på lördag. Jul-i-juli-fest :-) Det är exets gäng som har detta som tradition. Förra året var jag med för första gången, och bara en sån sak som att ange följande mening i inbjudans vägbeskrivning: "Titta uppför backen och följ adventsstjärnan i fönstret".
 
Det var skinka och Arne Weisse. Julgran och köttbullar. Tomte och ägghalvor. Glögg och kola. Alldeles underbart. Och nu är det dags igen. Jag blev jätteglad när jag blev inbjuden i år igen - det är som sagt exets gäng som firar så det var som inte självklart med en inbjudan.
 
Nu har jag precis gjort i ordning lite gravad röding, så att det ska hinna bli klart till på festen. Ska bli smaskigt. Och kul att höra vad andra tycker om mammas beprövade recept.
 
Återkommer så klart med bilder senare.
Till dess: må gott och flyt inte bort i regnet.

Kommentarer
Leo säger:

I Vänersborg finns julstugan som säljer tomtar och julpynt året runt. Dessvärre stänger ägarna nu och går i pension. Något för dig att ta över? ;)

Svar: Haha ja det kanske vore något. Är det roligt i Vänersborg?
Ica Ica Nötkrika

2012-07-20 | 09:01:13
Bloggadress: http://wordpress.leoscokie.com
Helly säger:

Fasen vad kul! Undrar om jag har några vänner IRL som skulle vilja komma om jag bjöd in...

Svar: None
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-07-23 | 12:28:44
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback