...in Sweden we call it summer!

 
Jodu! Regn vet jag hur det ser ut som vid det här laget. I slutet av maj gjorde jag i ordning på uteplatsen och planterade en massa tomater som min kära mor donerat till mig. Två gånger. Två gånger har jag behövt vattna dessa, resten har regnet skött om. Två gånger. Det är sanslöst.
 
Idag har man kunnat läsa om skyfall INNE i butiker i Stockholm. Både i fredags, i söndags och idag har det regnat så pass att det verkar som om någon stått bland molnen och hällt hinkvis med vatten på oss härnere på marken. Jag är faktiskt glad att jag inte har semester ännu.
 
Men om bara några dagar är det min tur.
 
Kära vädergudar: jag håller nu alla mina tummar (bara två, men jag hoppas att det räcker) för att ni ska bli på bättre humör.
 
Och Hallå, du gamle indian! Om det inte slutar regna snart ska jag personligen leta upp dig och lägga krokben för dig så att du inte kan dansa några flera regndanser! Förstått???
 
 
 
 

Kommentarer
Fröken Nattfrost säger:

Ja... den svenska sommaren är en fin dag!

Svar: Hahaha, den var bra. EN fin dag :-)
Ica Ica Nötkrika

2012-07-18 | 11:25:30
Bloggadress: http://www.nattfrost.se
Linda säger:

HOppsa det blir sol på din semster nu då. Uppe hos oss har det varit varannandagsväder. Sol, mulet, sol, mulet. Inte alls mkt regnt. Men dagar det har varit sol har man släppt allt och bara pressat. Städa och sånt har fått ske mulna dagar.

Just nu har jag inte så god koll på vädret. Där. Men HÄR - där jag är är det soooooool. Och +30. Tidigare har vi haft +40.

Var jag är? I gerorgioupolis mellan Chania och Rethymnon på Kreta. avis???

Svar: Gud så härligt!Och jo, jag har ju läst att du är där. Inte avundsjuk alls....
(Säger jag medan jag trallar på Linda Bengtzings "Jag ljuger så bra") Det är tur att avundsjuka inte är samma sak som missunsamhet.... Behöver inte ens fråga om ni har det bra, va?
Ica Ica Nötkrika

2012-07-18 | 18:03:48
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Ann-Sofi MATSAFARI säger:

Ja fy fan! Här har vi nästan vant oss nu! Men igår blev jag förvånad då jag drabbades av en jävligt hård och ofrivillig peeling på väg hem från jobbet. Hagelkorn stora som ärtor smiskade mig i ansiktet.Hoppas verkligen den här skiten upphör lagom till din semester!

Svar: Men en gratis ansiktsbehandling är inte att förakta :-) Och jag trodde verkligen att det skulle vända nu. Idag har det varit jättefint hela dagen. Lunch på uteservering. Solen brände på som tusan. Fortfarande fint när jag lämnar jobbet. När jag kommer hem så går det fem minuter. Sen pissregnar det. Hej semester.
Ica Ica Nötkrika

2012-07-19 | 16:23:18
Bloggadress: http://matsafari.matmolnet.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback