Att sprida glädje...

...var något som Miia verkligen lyckades med. Kom hem i onsdags efter en låååång dag på jobbet, trött och faktiskt på ganska surt och gnälligt humör (det är tur att det bara är dammråttorna som lyssnade) och slår på datorn. Då möts jag av följande:

         "Du har fått en award av mig! Kika in hos mig och läs mer!"

Söta Miia med bloggarna Mina högtider och Min mat och vikt har gett mig en award med följande motivering:

Tomtens Dotter - Inte bara att hon har supermysig julblogg, så tipsar hon en massa god mat och bakrecept! Hon skriver på ett sätt som gör att man vill bara ha mer och mer!

Stort TACK Miia!

Som vanligt gäller det att passa vidare. Det är ett kärt besvär


Liebster är ett tyskt ord som betyder ”käraste” och utnämningen ges bara till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter.

Det är en utmärkelse som uppmärksammar fina, inspirerande bloggar, inte bara de bloggar med tusentals läsare, utan även de lite mindre.

När man får utmärkelsen gör man följande:
* Tackar den som givit utmärkelsen och länkar! Tack Min mat och vikt!
* Skriver ner 5 bloggar som man lämnar awarden vidare till, och meddelar detta med en kommentar hos dem.
* Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare.

Jag lämnar awarden vidare till:

Leos Cookie - Ett riktigt bloggfynd! Gillar blandningen av vardag, då och nu, finurligheten, värmen och funderingarna som kombineras med en ganska krasst konstaterande realism på ett underfundigt sätt. Dessutom gillar jag att en man har en personlig blogg, annars känns det som att män bloggar uteslutande om ett visst ämne och håller sig till det!

Fröken Nattfrost - Vardagsblogg som också är ganska krass och konstaterande. Jag gillar det! Får ofta ett gott skratt när jag tittar in hos fröken!

På landet, mot skogen - Ytterligare en vardagsblogg med underbart vackra foton på det mesta! Blandar matlagning med historier från sitt liv. Fick mig att längta efter semlor i förra veckan...

Bad Bake Day - Som namnet antyder så är det frågan om bakning. Bakning med charm. Bakning som gör att man dregglar. Bakning som gör att man vills slänga pulverdieten åt helvete.

Helena Ljungren - Mat- och fotoblogg som jag är helt förälskad i. Det här är ingen vanlig matblogg. Gemensamt för både de kokböcker och matbloggar som jag gillar är att man inte bara får ett recept, utan man får en historia. Det får man verkligen hos henne. Och vilka bilder... Glöm vanliga bilder med mat på en tallrik. Kan inte beskriva, gå in och titta istället


Kommentarer
Leo säger:

Oj oj oj, vilka fina ord du skriver om mig. Det där gick ända in i hjärtat. Tack! .)

2012-01-14 | 14:39:04
Bloggadress: http://leoscookie.wordpress.com
Fröken Nattfrost säger:

Söt! :D

Nu blev jag glader!

2012-01-17 | 10:37:36
Bloggadress: http://nattfrost.blogspot.com/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback