Söndagkväll, tredje advent

Hur har ni det som? Stressar ni för att bli klar med allt inför julen? Jag kände mig stressad i fredags när jag gick hem ifrån jobbet, så istället för att gå ut och partaja med vännerna så ställde jag in allt och stängde av mobilen, slog av datorn och ryckte ut jacket i hemtelefonen. Sen gick jag hem och somnade i soffan. Skönt!

Även resten av helgen har gått i lugnets tecken. Jag och Harry Potter har haft en bra helg tillsammans. Idag har jag vågat mig ut i halkan och hjälpt en kompis att packa inför en flytt. På vägen hem shoppade jag lite söndagsmys åt mig själv.
 
 
Jag är väldigt förtjust i de där små knäckebitarna från Vilmas. Idag blev det Svart&Vit som fick följa med hem. Till det en ädelostcreme (hälften ädelost, hälften philadelphia som mosas ihop med gaffel. Tillsätt en liiiiiten skvätt sherry för att göra det lite krämigare) och nu sitter jag i soffan och dippar och tittar på Ernst.
 
Lite som vanligt med Ernst tycker jag. Han gör rätt fiffiga saker som skulle kunna vara hur fina som helst. Men han lägger inte så mycket jobb för att få till det fint. Så det blir ofta snyggt på avstånd, men när man synar det på närmare håll så ser det rätt så crappy ut. Hans våningsfat lyckades inte imponera på mig... Har dock sett ungefär sjutusen stycken vackra sådana på diverse olika bloggar det senaste året...
 
Spelar dock ingen större roll. Det är myset jag är ute efter och DET lyckas han i alla fall leverera :-) Men jag är lätt skeptisk till all eld i kombinationen med all halm - även om det finns en brandsläckare!
 
Hoppas att ni alla har haft en riktigt fin helg!

Kommentarer
Linda/Candygirl säger:

Och jag har såklart missat Ernst. Ser ju aldrig TV och läser med andra ord heller aldrig TV-tablån. Alltså missar man om det faksiskt sänds nåt som SKULLE kunna vara mysigt/bra/skoj/spännande...

Svar: TV4play? Men då skulle jag hellre rekommendera dig att slå på TV:n på onsdag kväll kl 22:05 och kolla på Kirsties Homemade Christmas. Den tror jag att du skulle gilla :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-16 | 21:12:58
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Emelie - Emelies Christmas säger:

MUMS :D

Svar: Oh yes baby :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-16 | 21:49:05
Bloggadress: http://emelieschristmas.blogg.se
Flipfloppan säger:

Här stressas det inte i onödan, har inte tid med det helt enkelt, för mycket godis som ska ätas, julfilmer som ska ses och sån´t. Perfekt analys av Ernst, men visst blir det mys. Förutsättningarna är dock optimala och det kanske inte alla har. Jag t ex som ju bor i en Bur..man får göra sitt bästa. F ö brukar jag blanda ädelost m lite vispgrädde, men ska nog testa Philadelphia också. Oslagbart såklart till peppisar och kexen ser inte dumma ut de heller. Mys på bara!! ;)

Svar: Åhh den där kommentaren har levt med mig hela veckan. Att inte ha tid att stressa för att man måste äta julgodis. Det ska jag tänka på lite mera!
Kram på dig, och ha en riktigt GOD JUL!!!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-16 | 23:29:42
Bloggadress: http://paradisetvsburen.blogspot.se
Sockenvägens Söta säger:

Har ju kikat in här med mobilen under min lååånga å tråkiga nedresa efter Mac, men har då inte kunna lämna avtryck. Njuter av dian bidler å recept på julgotter, men inser att jag itne kommer att baka elelr göra godis i år, får köpa goda praliner på ortens konditori å så kommer mamma med lite kakor, så då klarar vi oss. Mac tar liksom mer tid än en baby, så att baka är att be om vidbrända kakor då han ska ut å rastas i ett... KRAM

Svar: Ligger låååångt efter med det där med att besvara kommentarer. Vidbrända kakor verkar dumt, så det verkar som om du kör rätt taktik :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-17 | 21:47:39
Bloggadress: http://lurans.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback