Lycka är...

...att hitta den perfekta julklappen till sig själv, och igår lyckades jag! I julstrumpan kommer det att ligga en biljett till Bruce Springsteen.
 
 
Många gånger har jag försökt fått tag på biljett. EN gång tidigare har jag lyckats. Tyvärr var den konserten på söndagen direkt efter Sweden Rock Festival... Jag skulle definitivt ha hunnit hem, tagit en snabb dusch och tagit mig till Stadion. Men Murphy och hans elaka lag ville annorlunda. Vi fick nämligen fel på växellådan på vägen hem. Så vi fick puttra hem på treans växel... Från Blekinge till Stockholm. Det tog tid och jag missade konserten.
 
Den här gången tänkte jag att det skulle fungera bättre. Håll tummarna för mig är ni snälla :-)
 
Det börjar förresten ta slut på "måste se innan de dör"-konserter nu. Visst, det är saker jag inte har sett som jag skulle vilja se. Men i maj avverkas Bruce. Och i juni bockas Kiss av på listan. Sen är det mest sånt som aldrig kommer att inträffa för att folk har fräckheten att dö. Led Zeppelin. Nirvana. Beatles. Janis Joplin. That ain't gonna happend.
 
Har du några konserter på din "måste-lista" som inte har hunnit prickas av ännu?

Kommentarer
Flipfloppan säger:

Fy fasen!!! Stort grattis. Jag var ju då på Ullevi i somras på min 5:e konsert med Bossen, men det innebär inte på något vis att jag inte skulle vilja se honom i Maj också. Eller typ hela tiden..jag har några kvar jag gärna skulle vilja se, kanske infrias något av det i sommar, en festival hägrar nämnligen. De jag aldrig kan få se är INXS- originaluppsättningen, Pink Floyd- originaluppsättningen´. Janis och Nirvana hade jag lätt hängt på också.

Svar: Weee! Det ska bli så jädrans skoj!
Mmm INXS skulle vara kul. Men när de "återförenades" för typ 100 år sedan (var det OS-invigningen i Sydney tro?) så hade de John Stevens på sång. Sångaren i Noiseworks du vet. Så jag skulle kunna se dem med honom och fortfarande njuta rätt hårt. Queen är ju också en sån där på listan som vore grymt. Men döden, döden, döden...
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-16 | 00:47:26
Bloggadress: http://paradisetvsburen.blogspot.se
Ellinors julblogg säger:

Vad roligt! Jag skulle hemskt gärna se honom live.

Det finns så många band och artister jag vill se live, men tyvärr turnerar tyvärr majoriteten inte och om de gör det kommer de inte till Europa. Sen är det många konserter jag skulle vilja gå på som helt enkelt är för dyra just nu (Fleetwood Mac, Tom Petty, etc.) Men några finns det allt. Jag och bror min ska till exempel se 30 Seconds To Mars på Gröna Lund i juni.

Svar: Nej vissa konserter är verkligen snuskigt dyra. 5-700 kr betalar jag utan att blinka (det blir ju ungefär en utekväll med taxi hem) men när de vill ha 12-1400 så blir jag mest bara förbannad....
Det är kul att grönan finns. Budget till pris,toppen till utbud!
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-17 | 22:28:19
Bloggadress: http://ellinorsjulblogg.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback