Konvertera julresterna till en finfin smörgåstårta!
Varmrätt: Oxfilé, rödvinssås och pommes duchess med gremolata
Efterrätt: Chokladfondant, hallon- och bapelsinsås, vaniljpannacotta och granatäpple.
Så rätt, så sant allting! Och så vansinnigt gott! Dessutom har du gjort en ursnygg smörgåstårta, duktig du! :)
Hoppas julen varit fin o fridfull och så önskar jag dig fina vännen o din familj ett gott nytt år!
Många kramar Li.
Snygg tårta!
Julskinkan och ädelostarna gör jag såhär med: http://julen.gladers.net/#post472
Laxen gör jag så här med: http://julen.gladers.net/#post457
Delade med mig i FB. En helt fantastisk tårta!
Vi får knappt rester. vi sparar bara det uppskivade i kylen - och det äter vi som pålägg till frukost och som lunch/fika ett par dagar (sover man till tio blir det ändå lite si och så med lunch). Allt som INTe är uppskuret åker direkt i frysen. Så skinkan blir pizza, pastagratänger och pytt i panna och sånt senare. Tjälknöl och lamm får agera snabbmiddag nån fredag eller söndag med potatissallad till och gravad lax är ju alltid bra att ha i frysen.
Så vi har aldrig problem med rester.
Vi åt minijulbord på juldagen(själva) och resten till frukost till och med idag. Sen var det SLUT. Middag idag fick bli köpespizza. Igår bjöd mamma på middag och imorgon drar vi till gula huset där vi ska mumsa KRABBA
Det är ju inte för intet som både Karro och du är mina förebilder inom mat och pyssel... Ser smaskens ut! =)
Mumma! JAg har sådn tur att maken fylelr år på söndag å mamma 60 nsäta fredag så nu blir det smörgåstårta i kubik här ;-D KRAM KRAM