Jag tar åt mig hela äran!

För några veckor sedan gjorde jag i ordning på uteplatsen. Fixade upp belysningen och så, vilket jag är tacksam över - det hade inte varit lika kul att göra det i full snöstorm... Några dagar senare passade jag på att göra ett litet arrangemang med en gran, murgröna och hyacinter som kunde få pryda bordet därute.
 
Rätt mysigt - även om jag aldrig hann njuta av det för den första tiden så verkligen spöregnade det hela tiden. Och sen kom snön :-)
 
 
Det KAN vara så att det är tack vare mig som vi nu har ett tjockt snötäcke över landet. För om jag INTE hade ordnat blommor till uteplatsen så kan ni ge er tusan på att det hade varit snöfritt fortfarande :-) Så jag tar åt mig äran!
 

Kommentarer
Jennie & FrökenFlis säger:

va fint!
ja haha du får nog ta åt dej äran för det ;)

Kram

Svar: Jag gillar ära. Det känns bra att du stödjer teorin ;-) Kram
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-05 | 17:14:29
Bloggadress: http://jenniesays.blogg.se
Linda/Candygirl säger:

Ja det var väl begravt där ute... men det smälter väl snart hos er. vi har knappt fått nåt - ÄN. det kommer, det kommer.. massor...

Svar: Hur är status nu då? Har det kommit något?
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-05 | 21:53:37
Bloggadress: http://www.candygirl.nu

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback