Fredagsmys på 80-talsvis

Tack för alla grattishälsningar igår. Födelsedagen firades i pulkbacken med några goda vänner, varm choklad och minttu. När vi var trötta och frusna så knallade vi in i bastun istället. Soft och skönt och trevligt. Idag är det förberedelser inför morgondagens glöggfest.
 


Igår fixade jag en gammal klassiker som ofta dök upp hemma när vi var små. Supergott, hur enkelt som helst och med en strykande åtgång. Blanda 200 gram Philadelphiaost med 2 dl Creme Fraiche och en finhackad liten röd lök. Lägg upp detta på ett fat, men lämna kanterna fria. Lägg hackade tomater runt om och toppa med röd rom. Sen är det bara att servera med kex. Mina favoritkex just till detta är vanliga smörgåskex, men mina vänner föredrog de små salta kexen.
 
Anyway. Jättegott, jätteenkelt och jag tycker verkligen att du borde testa detta om du inte gjorde det för 25 år sen :-)

Kommentarer
Miss Khaos säger:

Grattis i efterskott!
Javisst är det gott, ostbomb kallar min moster det för.

Svar: Ostbomb! Bra namn!

Och tackar :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-08 | 19:16:28
Bloggadress: http://misskhaos.blogspot.com
Linda säger:

Det här jag aldrig testat...lät super.

Svar: Det är super! Try it, you'll like it :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-12-08 | 22:34:36
Bloggadress: http://www.candygirl.nu

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback