På grillen: Mozarellafyllda kycklinglår

 
Sommartider är grilltider, och vad jag förstått börjar folk bli ganska less på det ungefär vid den här tiden på året, det har en tendens att bli lite same, same but different. Eftersom jag inte har någon grill så tillhör jag inte dem som blir less. Jag njuter fortfarande av varje grilltillfälle, men det betyder ju inte att man inte kan variera sig.
 
I lördags gjorde jag en ny variant. Kycklinglår som fylldes med en tesked pesto och en sjättedel av en  mozarellaboll, sedan lindades till ett prydligt paket med tre skivor bacon. Tillagade dem i ugnen och bara lät dem gå snabbt på grillen för att få grillsmak och krispighet på baconet.
 
 
Till det blev det färskpotatis i foliepaket och en sallad på spenat, nektariner, coctailtomater och mozarella. Man behövde inte gå hungrig ifrån bordet den dagen :-)
 
 

Kommentarer
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Mumma, man kan inte kika in hos dig utan att magen kurrar ;-D Den senaste kikärtssalladen måste definitivt testas, men i dag blir det nypotatis å sill till midag! KRAM

Svar: Haha förlåt! Och nu ska jag baka rulltårta, men du är ju duktig och pysslar inte med sånt... KRAM
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-08-08 | 14:55:34
Bloggadress: http://lurans.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback