Jag har längtat efter idag!

 Dallas. JR kändes som Still Going Strong. Måste övertala nån att ha ett Dallas-maraton med mig någon regning hösthelg. Men det är inte bara TV-serier som drar igång. Nope, ikväll är det dags för keramik igen. Ska bli kul att se hur mycket jag kommer ihåg...
 
...och undra hur mycket Eva kommer att vilja slå mig? För den som inte minns: Så HÄR var det i april. Jag har svårt att tänka mig att det kommer att vara bättre idag. Men om några veckor kanske. Förhoppningsvis. Kul ska det bli i alla fall, och jag LÄNGTAR!

Kommentarer
Helly säger:

Men du!! Vilken fin bloggdesign du fått! Men vart tog all rock'n'roll vägen??

Sv: Visst var det den lilla hjorten/renen från Spiti du var å nosade på? Om den inte dyker upp igen kan du ju prova att göra en likadan själv nu med den på PH. Bara vira ett gäng garnnystan runt och du är hemma ;)

Sommaren har varit lång och jag är mycket, mycket glad att vi tog å började sommaren med en resa till Kreta. Annars hade jag surnat till rejält i regnskurarna som förföljde oss här i Sverige. Och loppisfynden fyllde väskorna. Men jag hade tyvärr svårt att hålla kalenderpresenterna hemliga för småttingarna. Typiskt mig! Alltid för ivrig... Får hitta på nått annat.

Själv då? Flyttat gott?

Svar: Hehe rocken finns alltid i hjärtat :-) Mindre än en månad kvar till Nickleback, det ska bli GRYMT!
Jo, det var Spiti-renen. Men jag kunde aldrig bestämma mig för om jag ville ha en vit eller en kitch. När jag väl bestämde mig för kitch så var det ett par dagar kvar till jul. Så jag inväntade mellandagsrean. Då var de slut... Jag håller tummarna för att jag hittar en i år helt enkelt.

Härligt med en liten utlandstripp. Känns som att man behöver det efter den här sommaren, ja. Men jag ger mig till tåls till i vår - då blir det Rom. Har varit i Italien tre gånger men aldrig i Rom, så det är på tiden.

Haha så du har redan gett bort kalenderpresenterna alltså? Jaja, det funkar ju - men du kanske ska be din karl gömma dem för dig nästa gång? ;-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2012-08-21 | 22:14:59
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback