Ikväll: Quireboys

Ikväll har jag viktigare saker för mig än att blogga och hälsa på hos er. Jag ska nämligen på konsert. Quireboys spelar i Stockholm ikväll. Har ni möjligheten tycker jag verkligen att ni ska bege er till Göta Källare och titta på konserten.

Quireboys slog igenom 1990 med dunder och brak. Debutskivan A Bit Of What You Fancy är, i mina öron, en av de absolut bästa skivor som släppts. Helt klart på min All Time Top Ten. Ni kommer säkert ihåg monsterhiten I Don't Love You Anymore? Tyvärr var jag bara 12 år på den tiden, och bodde dessutom i Norrland. Inget fel med det, men hade jag bott i Stockholm redan då hade man kanske kunnat tvinga till sig att få gå på diverse olika konserter, om än i sällskap med en förälder.

Min storasyster hade skivan på vinyl. (förmodligen en av de sista vinylskivorna hon skaffade sig...) Jag glömde bort dem lite, tills jag ca 10 år senare verkligen VILLE ha tag på den. Det blev en ganska lång jakt. Jag tror att det tog tre år innan jag fick tag på skivan. Importerad från Japan. Vilken lycka när den låg på hallmattan och väntade på mig :-)

Quireboys var länge ett sånt band som stog högst på min lista över band att se. Det blev 2007 innan jag fick chansen första gången och OJ vad bra de var. Jag tror att jag fått förmånen att se ytterligare sisådär 4-5 konserter med dem därefter. Lika bra varje gång.

Jag är en sån som går på många konserter. Älskar att se musik framföras live - i alla fall när det görs bra. För att verkligen tydliggöra exakt hur bra jag tycker att Quireboys är: för något år sedan (2008? 2009?) spelade Kiss i Stockholm. Jag hade lyckats få tag på biljetter och såg fram emot detta något enormt, eftersom jag aldrig sett Kiss live. En månad senare får jag reda på att Quireboys spelar samma dag. Jag bestämde mig på stående fot för att sälja Kiss-biljetterna. Quireboys live är ungefär lika bra live som Iron Maiden. Eller Robbie Williams.

Jag säger det igen: Ni som har möjlighet att ta er till Göta Källare ikväll: GÖR DET!!!



Dagens julklappstips blir därför en Quireboyssamling: 4 album till vrakpriset 159 kr på CDon.com


Tidsinställt inlägg... Just nu sitter jag och sliter på jobbet!

Kommentarer
Wesslantjej säger:

Ja, Gamla stans julmarknad hade jag tänkt att gå på. Men jag undrar hur stor den är? Det känns tyvärr som den är lite liten..

Men hur är Skansens och Grönans marknader då? Finns det mycket söta och goda julgotter där?..;)

2011-09-22 | 18:05:08
Bloggadress: http://tjejenochlivet.blogg.se/
Petra/Paradise säger:

ehm?..försvann min förra text?

buhuuuu!!! Den gjorde nog det :(



Nåväl, jag skriver den igen..utifall att ;)



TUSEN TACK för dina supersöta ord inne hos mej som du lämnat! De värmer ska du veta! skutt

Och ännu ett jättetack för länkningarna till mina gottepåsar :D



Trevlig helg nu vännen!



KRAM Petra

2011-09-22 | 21:39:07
Bloggadress: http://paradises.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback