Shoppat på Panduro :-)

Panduro i Solna Centrum har just öppnat i nya fina, dubbelt så stora lokaler som tidigare. Jag tycker om den nya butiken. Den har (uppenbarligen) plats för mycket mer prylar, butiken är heller inte lika rörig som den gamla butiken. Dessutom har de numera en massa godisprylar. Yippi, det var något jag saknade i den gamla butiken.

Nu har jag shoppat till årets adventsljusstake. Brukar göra nån form av ljusarrangemang varje år, antingen som adventsljusstake eller bara nåt myspys i alla fall. SÅ HÄR har det sett ut de senaste åren. Jag klurar på att ha årets adventsljusstake i ett stort runt vitt fat, med vita blockljus som pimpats med nedanstående siffror, grön mossa och Skansens flugsvampar. Tror jag. Eller så blir det som förra året men med siffrorna nedan... Eller så ska jag dekorera med polkagrisar. Eller med kastanjer. Eller... Med något annat. Jag har lite tid kvar att bestämma mig på :-)

Kommentarer
Kajsa säger:

Så sött. Din adventsljusstake kommer bli jätte fin.

2011-09-20 | 22:34:11
Bloggadress: http://kajsashrna.blogspot.com/
Joakim säger:

Oj, nu närmar sig julen...redan...

2011-09-21 | 12:03:15
Bloggadress: http://www.upplevsolna.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback