Treasures that were lost and found

Städningen fortsätter. Ovanför min garderon i sovrummet står fem stora vita lådor från Granit. Vet att jag i en av dem förvarar kläder som ska sys om. Ni vet hur det blir, det är sånt man säger, men sedan aldrig genomför. Eller hur är det för er?

Nåväl, lådorna är som sagt fem till antalet. Jag hade inte en susning om i vilken låda kläderna bodde, men jag var tvungen att leta rätt på den, för jag hade hittat lite mer krafs som skulle bo i den lådan.

Låda nr 1 var tom (den köpte jag nyss bara för att få symetri - har länge stört mig på att det var ett tomt utrymme kvar)
Låda nr 2 var för tung för att ta ner (men då vet jag att det bor en massa gamla foton och skolkataloger i den, så den fick stå kvar. Jag ska städa nu, inte titta på foton...)
Låda nr 3 innehöll en del osorterat junk. Men jag hittade en gammal mössa som blir toppen nu i höst.
Sen kom jag till låda nr 4 :-) Den innehöll en massa pappaskar och presentpåsar. Hur KAN jag ha glömt bort den lådan?? Men jag måste säga att det var helt perfekt tajming att hitta den idag, bara dagar innan det är dags för pysselhelg.
Först i låda nr 5 återfanns lådan med gamla kläder. När jag tittade igenom den hittade jag mina gamla favoritjeans. De hade hamnat där då de behövde lappas. Jag har till och med varit så ambitiös att jag nålat på lapparna. Antar att de hamnade där när jag började gå upp i vikt och inte längre kunde ha dem. Men vet ni, idag... Idag får jag på mig dem. Om ytterligare ett eller två minskade kilon kommer de dessutom att sitta snyggt!

Kommentarer
Sanna säger:

Jag är inte heller superpepp på juleskummet, men jag Måste prova. Annars kommer jag bara gå och undra ;)

2011-10-02 | 18:45:57
Bloggadress: http://sannaschristmas.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback