Nu är pysselhelgen över...
...och tjejerna har just åkt. Jonna bor ju 50 mil bort, så det är en bit att köra. Karro passade på att få åka bil hem (att släpa hela pysselarsenalen via tunnelbana och tvärbana gör en tvär) och jag är kvar med städning.
Det har blivit en hel del gjort, bland annat passade jag på att göra fina ettiketter till snapsarna, lite godispåsar och diverse krafs.
Julkort? Jag har gjort ett. ETT. Det blev dessutom hur fult som helst så det kommer aldrig att skickas. Vi brukar nämligen ha utmaningar som ska vara färdig klockan XX. I fredags hade jag hittat en skiss som vi skulle skapa utiffrån som skulle vara klar innan sängdags. Tyvärr tappade jag inspirationen just till skissen när jag inte hittade rätt stämpel. Tillslut verkligen SLÄNGDE jag ihop nägot. Bara för att få gå och lägga mig och sova haha.
Nu är det städning som står på schemat, sen ska jag ta och kika in till er och kolla vad ni har bloggat om i helgen. Ska försöka få ut lite bilder på pysslet också.
Vi hörs!
Det har blivit en hel del gjort, bland annat passade jag på att göra fina ettiketter till snapsarna, lite godispåsar och diverse krafs.
Julkort? Jag har gjort ett. ETT. Det blev dessutom hur fult som helst så det kommer aldrig att skickas. Vi brukar nämligen ha utmaningar som ska vara färdig klockan XX. I fredags hade jag hittat en skiss som vi skulle skapa utiffrån som skulle vara klar innan sängdags. Tyvärr tappade jag inspirationen just till skissen när jag inte hittade rätt stämpel. Tillslut verkligen SLÄNGDE jag ihop nägot. Bara för att få gå och lägga mig och sova haha.
Nu är det städning som står på schemat, sen ska jag ta och kika in till er och kolla vad ni har bloggat om i helgen. Ska försöka få ut lite bilder på pysslet också.
Vi hörs!
Kommentarer
TinaGustafsson.com säger:
Vad härligt med en pysselhelg!
Linda säger:
Svar: Näe... inte alls. Det är riset som tar tid. Det ska ju sköjas, kokas, svalna och sen blandas med lagen. Sen är det bara rulla...
Jag rullar alltid i bakplåtspapper, snurrar ihop ändarna och låter rullen vila nån halvtimme i kylen innan jag skär i bitar. Då "sätter" dom sig bra och håller i hop fint.
Men man måste ju ha tid på sig. Jag började med riset redan klockan fyra - och vi åt en bit efter åtta, så lite framförhållning är ju bra.
Och så gör jag ju det, som sagt, inte under sommaren. Vill inte hålla på med råa ingredienser den tiden. Men nu är det ju fritt fram igen.
Trackback