Avsluta paniken.

Jag har, som jag tidigare skrivit om, anmält mig till Julswappen. Nu har jag gått runt och haft lite småpanik - ska jag hinna shoppa klart allt? För att inte tala om att slå in paketen och posta dem.

Sen kom jag på idag: jag är helt fel i tiden. På något underligt sätt har jag fått för mig att det är november nu. Inte oktober. Men visst är det lite sjukt att det är just julswappen som jag haft panik över? Inte att jag missat att skicka ut alla inbjudningar till årets glögg? Inte att jag inte fått fram adventsljusstakarna. Inte att det inte är tokstädat hemma? Underligt.

I alla fall så har jag varit och shoppat lite till paketkalendern idag. Nu är ungefär halva kalendern avklarad, och resten får vänta tills jag vet vem jag ska vara tomte till.

Sugen på att vara med förresten? Det finns fortfarande två platser kvar.


Kommentarer
Emelie - Emelies Christmas säger:

Svar: Jag lägger till dig på min blogglista på en gång! :)

2011-10-28 | 22:30:18
Bloggadress: http://emelieschristmas.blogg.se/
Tess säger:

Haha, det ska nog finnas tid till allt det du nämnde, ska du se :) Och adventsljusstaken behöver ju inte plockas fram riiiktigt än ;)

Sv: Tack, vad snällt! Tycker själv det blev mycket mysigare med den nya.

2011-10-28 | 23:32:57
Bloggadress: http://julhostess.blogg.se/
Linda säger:

Jag har funderat på anmäla mig.. men jag har aldrig varit med på nåt sånt så jag drar på det. Och snart är platserna bokade... haha...

2011-10-28 | 23:53:12
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback