Allers julmagasin, Fridhemsplan och övertid

Just nu är det månadens mest intensiva tid på jobbet. Det blev en 12-timmarsdag idag, men så blir det ibland. Ska försöka ta ut lite tid nästa vecka istället.

Idag kom jag hem från jobbet runt 22 och blev superglad av alla fina kommentarer jag fått om flaskorna. Tack, det var precis vad jag behövde. 
Jag hade ju en lunchdate med Allers Julmagasin tidigare idag. Den påminde rätt mycket om tidigare år, men det fanns lite roliga grejer. Återkommer om det en annan dag när klockan inte passerat midnatt. Eller så låter jag bli, det beror på hur flitiga ni andra har varit på att recensera. (det blir så trist att läsa om samma saker på 20 bloggar, tycker ni inte?) Kan i alla fall konstatera att den definitivt är värd 34 kronor, även om det inte är min favorit bland jultidiningarna. Förresten, min mamma lämnade följande kommentar: Jag tycker att det är fusk, som prenumerant på Allers har jag beställt och betalat Julmagasinet, men inte fått det än. Kan inte annat än att hålla med henne! Fuskigt som fan. Och dålig stil. Borde inte prenumeranterna klassas som VIP-kunder och få tidningen nån dag innan??
 Jag HATAR Fridhemsplan. Det är en fras som mina arbetskamrater hör mig uttala dagligen. En vecka kvar av kaoset, sen slipper jag skiten. Det absolut värsta jag kan mötas av en morgon är att det är 3 minuter till nästa tåg. Inte för att 3 minuter är lång tid att vänta. Tvärtom, jag är norrlänning och efter 13 år i Sthlm är jag fortfarande barnsligt lycklig över att ha en kollektivtrafik som faktiskt kan ta mig dit jag vill under dygnets alla timmar. Nej, fasan med de 3 minuterna är att det hinner dyka upp dubbelt så mycket folk under den tiden. Så när tåget väl kommer in får man stå som packade sillar och försöka bäst man kan att hålla balansen. Dessutom vet man aldrig om det är tre RIKTIGA minuter, eller tre SL-minuter
20:e oktober. Då börjar jag tycka om Fridhemsplan igen.

Observera: Det är ganska lugnt på bilden... Men alla dessa människor är på väg mot en ca 2 meter bred trappa för att jaga vidare till nästa tåg. I denna trappa ska även mötande människor få plats... Det är lätt att hata Fridhemsplan ibland.

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback