Stor förbättring

När jag flyttade in i lägenheten för tre år sedan köpte jag vitrindörrar till min BESTÅ. Tanken var att skaffa nån cool tapet eller nåt och ha i dörrarna, men det har aldrig blivit av. Dörrarna har helt enkelt haft den svarta skivan som de kom med. Jag har stört mig LÄNGE på att de är som en stor mörk blobba.

Nu är det åtgärdat. Eller ja, till hälften i alla fall. Jag inhandlade nämligen nya dörrar igår. Ni ser ju skillnaden. MYCKET bättre tycker jag. Vad tycker ni?

Nu ska jag ta och skruva upp den andra dörren, sen är det godnatt.

Kommentarer
Victorias Jul säger:

Det blev snyggt, nu vet jag itne hur det såg ut innan men det blev fint i alla fall

2011-11-14 | 08:12:45
Bloggadress: http://victoriajul.blogg.se/
Anna säger:

Vitt ger ju absolut ett luftigare intryck. Ser fint ut!

Känner igen det där med att man ska fixa till det lite efter hand. Brukar aldrig bli av! Just därför står vår nya sängstomme i hallen, den ska målas och jag vägrar använda den innan. Låter jag maken montera ihop den nu får jag leva med en säng i fulgul furu i evigheters evighet...

2011-11-14 | 12:00:26
Bloggadress: http://palandetmotskogen.blogspot.com/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback