Shopping

Idag har jag och fina Ceccilina gjort stan tillsammans med Jennifer. Vi har knallat runt i flera timmar och GUD vad jag har ont i fötter, ben, armar och axlar nu. Men nöjd och glad i alla fall :-)

Vi började med en lunch - man måste ju ha energi för att orka. Själva shoppingen startade med en runda i butikerna på Gamla Brogatan. Jag gillar både Mique och In & Finn mycket. Speciellt i juletid kan man hitta mycket roligt. Mique hade himla mycket roliga the- och kaffesorter; för att nämna några exempel kunde man hitta polkagristhe och päron- och chokladkaffe. Som julklappstips kan även nämnas att både AIK, Djurgården och Hammarby har egna thesorter som såldes där. AIK luktade godast, men det skulle inte falla mig in att shoppa något sådant. Undra om det finns något Färjestadthe...?

Vidare till PUB. De har så himla fin skyltning. Eller vad säger ni?

Skyltfönster ut mot Drottninggatan


Inne i butiken skyltades det med en fin träkälke och ett dött djur av något slag


Uppdukat bord vid utgången mot Hötorget. Här kom vakten och informerade om att vi inte fick ta foton i butiken, men det var ju tur att jag redan hunnit tagit några...

Shoppade lite prylar från House Doctor: En alldeles underbar hjort och några fina disktrasor (för visst är det förargligt att tvingas använda de pastelliga rosa, gula och blå under julen? Om man inte vill använda Wettexdukar så är det tyvärr dåligt med juligt utbud från andra tillverkare...)

När jag är klar med projekt Pimp My Hjort kommer han att ha blivit lite annorlunda... Mer om det när jag vågat mig tillbaka till Panduro... 

Därefter följde Indiska, där blev det lite guldshopping till vardagsrummet, men jag visar bilder på det en annan dag i sitt sammanhang.

Pitstop för en fika - ladda energidepåerna - och vidare till Panduro. Under vår fikapaus hade ungefär hälften av Stockholms invånare, trehundratusen turister och några till förstått att det var löningsdag, fredag och bara två dagar kvar till första advent. Nu fick man slå sig fram för att ta sig någonstans. Kön på Panduro var så lång att den definitivt avskräckte mig från all shopping. Jag hade säkert stannat kvar om jag inte trott att jag hade allt som behövdes hemma...

Vi var så klart även in på en massa andra ställen däremellan - jag hittade förresten världens snyggaste skjorta med döskallarShock - så efter en sväng ner till Stureplan för att besöka Zara och Lagerhaus började våra fötter ge upp. En snabbis förbi Hötorgshallen för att inhandla kumquats och sen hem, hem, hem.

Snacka om att en kopp the, min soffa och ett städat och julpyntat vardagsrum kändes välkomnande.

Imorgon lördag så ska jag försöka hinna iväg på en julmarknad som anordnas på Jungfrudansens Blommor och Design. Supermysig blomsterbutik med en massa roliga och fina saker. Inte bara blommor utan en massa roliga dekorationer.

Blev du sugen? Tbana Huvudsta, sen är det bara en minuts promenad från centrum.

Kommentarer
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Sådan tur att du tjuvfotade lite så att en norrläning som jag fick lite glimtar från den fina skyltningen :-D Älskar din hjort btw ;-D KRAM

2011-11-26 | 08:08:38
Bloggadress: http://lurans.blogg.ses
Anna säger:

Fin julskyltning! Och hjorten är ju hur fin som helst!

2011-11-26 | 10:29:34
Bloggadress: http://palandetmotskogen.blogspot.com/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback