Julgranspynt

Nu håller jag på att klä granen, vilket jag började med redan igårkväll. Måste bara ta en liten paus för att visa er mina underbara tomtar

För att ge er lite perspektiv: Tomten ligger på spisen på den stora plattan!


Kommentarer
Emelie - Emelies Christmas säger:

Åhh så mysigt att klä granen! Har du en riktig eller en plast? :)Svar: Tack så jättemycket för din fina komplimang om mina bilder på bloggen. Nu blev jag glad :)

2011-11-29 | 21:00:39
Bloggadress: http://emelieschristmas.blogg.se/
Helena - Hellys Jul säger:

Men å så jobbig dator! Här skriver man värsta bästa kommentaren och allt stängs ner...

Hur som helst: Raggisar och mysisar på juldagen är underbart. Jag har blivit så mycket bättre på att slappa. Har liksom svårt för det, det ska hända saker hela tiden, har jag tyckt. Men medveten slapping är toppen!! Nu låter jag ju helt knäpp när jag läser vad jag skriver...Gråter du också på årskrönikorna??!! Att se en stackars idrottsman/kvinna lyckas med livets bedrift i slowmotion får mig alldeles tårögd. Och då vet jag ju redan hur det gått för så pass koll har jag på sporten...Jag torterade mig själv för ett tag sen och tittade på Extreme Home Makeover (heter det så) och först gråter jag floder när familjen som ska få hemmet omgjort går igenom de enorma sorger de har och hur de förtjänar ett bättre liv. Men sen när den där jäkla bussen ska "flytta på sig" och familjen för först gången får se sitt nya hus finns det ingen hejd på mitt hulkande... Så, nu vet du det...

2011-11-29 | 21:08:32
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com
Helena - Hellys Jul säger:

Btw lite sportkuriosa ang höjdhopp: Jag var på plats på Stadion när Patrik Sjöberg och hans hockeyfrilla hoppade över 2.42. Jag var inte gammal men jag minns det som om det var igår!

2011-11-29 | 21:21:06
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback