Jag fick ett mail...

Tänk så härligt det är att blogga.
För det första lär man känna (eller vad man nu ska säga...) trevliga människor. Vi delar med oss av våra liv till varandra. Handen på hjärtat delar vi oftast bara med oss av de "göttigaste" bitarna, men vad gör det? Det är ju en positiv förströelse man - eller i alla fall jag - är ute efter.
För det andra så får man ibland chansen att göra sånt som man inte hade gjort.

Som jag skrev i rubriken så dök det nyss upp ett väldigt trevligt mail med en sådan chans:

Hej!

Jag heter Johanna och jobbar på pr-byrån Jung. På torsdag ska vi anordna en smakprovning inför julen i Skansens Tunnbrödstuga. Jag fick en av-osning idag och tänkte kolla om du skulle tycka att det var kul att komma och om du bor i närheten av Skansen.

I Tunnbrödsstugan kommer du att få baka tunnbröd och få en exklusiv snaps- och smakprovning med kryddmästare Jonas Odland - ett fint tillfälle att både lära sig baka traditionellt tunnbröd, inspireras inför julen och upptäcka mer om snapsen som smakförhöjare till mat.

Det blir en intim lunchprovning där vi börjar med att baka eget tunnbröd i den vedeldade spisen tillsammans med Skansens skickliga tunnbrödsbagare.

För att sedan genomföra en smakprovning med kryddmästare Jonas Odland - smak- och kryddexpert och mannen bakom kryddningen i alla kända svenska snapsar, ex Julsnapsen, som i år är ett samarbete med Skansen.  Under Jonas ledning kommer vi att smaksätta tunnbrödet med olika fyllningar som passar bra till julbordet eller julminglet tillsammans med snapsen. Avslutningsvis äter vi lunch och provar de olika munsbitarna till snapsen.

Skansens bagarstuga är superliten med plats för väldigt få bagare så jag behöver veta så snart som möjligt om du är intresserad.

Hoppas vi ses på Skansen!

Hälsningar,
Johanna


Hmm... Jag älskar tunnbröd. Jag älskar Skansen, speciellt i juletid. Jag har semester. Hmm... Måste tänka igenom detta noga innan jag svarar så att jag inte fattar några förhastade beslut.

Nä, skämtar bara så klart. Det tog nog inte ens tre sekunder att svara: Klart jag kommer!

Återkommer så klart med bilder på torsdagkväll.


Idag fyller världens bästa Petra 29 år igen. Vi ska fira henne genom att käka libanesiskt på Cave De Roi. Om du bor i Stockholmstrakten rekommenderar jag verkligen ett besök där. Gärna med en BUNT goda vänner. Käka meze tills det står ut genom öronen.


Kommentarer
Elin - Julbloggen säger:

åhh vad kul! :) vill se massa bilder sen!

2011-11-22 | 18:30:17
Bloggadress: http://julaftonsmorgon.blogg.se/
Marie/Underbara Juletid säger:

Men vad kul och spännande, GRATTIS!

2011-11-22 | 18:40:20
Bloggadress: http://julen.gladers.net
Helena - Hellys Jul säger:

Men det är ju strålande! Vad kul! Jag älskar uttrycket intim lunchprovning. Det måste du sen berätta vad det egentligen betyder ;)

2011-11-22 | 19:09:18
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com
Amandas jul säger:

Vad roligt!!! :)

2011-11-22 | 19:29:57
Bloggadress: http://amandasjul.blogg.se/
Stockholmsjul säger:

Vad kul!! Grattis! :)

2011-11-22 | 20:50:17
Bloggadress: http://stockholmsjul.blogg.se/
Linda/Candygirl säger:

GRATTIS.. eller vad mna nu säger. kul - klart du ska hoppa på det.

2011-11-22 | 21:01:33
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Anna säger:

Vad kul! Blir spännande att läsa om sen :)

2011-11-23 | 10:36:23
Bloggadress: http://palandetmotskogen.blogspot.com/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback