It's beginning to look a lot like christmas

Igår var jag motarbetad av mina julsaker. Gardinerna från helvetet tog nästan knäcken på mig... Det tog över två timmar att stryka fyra längder. Suck. Jag hade lyckats förtränga hur jobbiga de var sedan förra året.

När de väl sitter på plats så "spretar" de längst ner för att tyget är så styvt (dvs de veckar sig inte snyggt, utan tyget är nästan rakt...). Så just nu har jag satt ihop dem med hårklämmor som ska få sitta nån dag för att tvinga dem att "hålla ihop"

Sen köpte jag en julstjärna i mässing förra året. I tisdags satte jag upp den. Testade så klart först att lampan som satt i fortfarande fungerade, vilket den gjorde. Att få en julstjärna att hänga rakt är ett projekt i sig. Men efter en hel del meckande så hängde den rakt. Så igår när gardinerna väl satt på plats så satte jag i kontakten. Då har lamphelvetet slutat funka. Suck igen.

När jag plockade fram min underbara snögubbe Bengtsbo så har han gått sönder lite. Han har några hjärtformade ballonger i ena handen, men de föll rätt ner i golvet när jag tog fram honom ur lådan. Snyft.

Jag lyckades även ta livet av en tomte. Eller i alla fall se till att han inte längre har någon tofs på luvan.

Något säger mig att denna dag kommer att gå bättre.


Kommentarer
Helena - Hellys Jul säger:

Men usch! Det kanske är så att nu har du samlat alla onda saker och klarat av dem så nu går det uppåt. tex med intim lunchprovning ;) Så nyfiken på att höra mer om den :)

2011-11-24 | 09:16:45
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com
Victorias Jul säger:

Jag hoppas att denna dagen blir mycket bättre, du borde ha haft din del av motarbetande julsaker nu. Ha en bra dag

2011-11-24 | 09:32:13
Bloggadress: http://victoriajul.blogg.se/
Anonym säger:

Spreja lite vatten (pyttelite) på gardinen och lägg den i frysen ett tag. Låter galet men det blir faktiskt mycket lättare att stryka den. Finns ju roligare saker att göra en att stryka i två timmar. Koka knäck tex.

2011-11-24 | 11:46:37
malvamaria säger:

Hoppsan kanske skulle skriva mitt namn på kommentaren med tipset till strykningen

2011-11-24 | 11:49:41
Bloggadress: http://malvamaria.wordpress.com
Linda/Candygirl säger:

bättre lycka en annan dag

2011-11-24 | 23:07:53
Bloggadress: http://www.candygirl.nu

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback